Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post

Jindra84

#24

2015-06-02 05:27

Zajímalo by mě Vy Chytráci....pokud by vypukla válka v EVROPĚ....jestli by jste seděli s dětma na zadku anebo se snažili někam utéct a zachránit si holý život????

 

Zajímalo by mě Vy Chytráci....komunismus jsem nezažil (jsem ročník 1984)....ale naši imigranti byli přijímáni do Austrálie, Kanady, Rakouska......a nikdo nesepisoval petice!!!!Byli rádi, že je někdo přijmul.

 

Ano není nejlepší řešení poslat k nám stovky lidí anebo mít kvóty na imigranty, ale soudný člověk který kouká na objektivní zpravodajvství vidí, že týdně přijde 5000 lidí do Itálie a Řecka, ty země to nemohou zvládat - a my nemůžeme zavírat oči. My Evropané!!!!

 

Evropa v tomto zaspala....řešení bude někde mezi, přijmout lidi i aktivně pomáhat v těch lokalitách odkud lidé odcházejí!!!!

 

Ty lidé dají vše co mají, občas riskují životy, aby zachránili sebe a své děti!!!! Nikomu z Vás tady nepřeji to, co asi musí oni denně zažívat!!!!

 

 

Odpovědi

Tomáš
Nepřihlášený uživatel

#29 Re:

2015-06-02 14:32:11

#24: Jindra84 -  

 Objektivní zpravodajství? Vy jste spadl z jahody na znak? Naše zpravodajství a objektivní? Mluvíte o soudných lidech a přitom věříte těm tendenčním multikulti blafům, kterými nás krmí? Vy budete asi prostší člověk, jak vidno. Nechte se raději vyšetřit, dokud je čas, třeba se to dá ještě léčit.

Takže si to vezmme popořadě:

1. Nechápu, proč tady pořád všichni mluví o chudácích rodinách s dětmi (resp. chápu, na to humanisté více slyší), ale pravda je bohužel taková, že ať se kouknu na jakoukoliv fotku, vidím jen muže ve středním věku. Muže silné, kteří zbaběle prchají a své ženy a děti nechají umřít. Když se tak zachovají ke svým vlastním lidem, jak se asi budou chovat jednou k nám, ke kterým necítí žádnou sounáležitost? Už nyní je to v zemích se zvýšeným výskytem muslimských imigrantů samé přepadení, znásilnění, rabování, domácí obyvatelé se poblíž rizikových ghet bojí po setmění vyjít z baráku, do některých čtvrtí už nejezdí ani policie.

2. Řešení je takové, že máme rázně zakročit proti převozníkům, potopit jim lodě, pozavírat je, zamezit jim v jejich činnosti, což už měla Evropa udělat dávno, tenhle problém už je tady minimálně deset let, ale typicky vše řešíme, až když nám teče do bot a to ještě tím nejhorším způsobem. Dále svévolně nevyvážet "demokracii" do arabských zemí, viz. svrhnutí Husajna a Kaddáfího, současný stav a krvavé občanské války jsou jen důsedkem tohoto nerozvážného kroku. A když už se stalo, tak ať si všechny ty uprchlíky vezmou Američani, kteří tyhle svéhlavé akce inicializovali, v případě Libye také Francouzi a Italové. Dále je třeba zakládat jen dočasné internační tábory na překlenutí nezbytné doby a až pomine válka, zase je navrátit zpět do své vlasti. Evropa není nafukovací a máme povinnost i ke svým dětem, pro mě jsou přednější moje děti než uprchlíci, ještě nejsem tak zdegenerovaný jako vy, abych preferoval cizí před vlastními. Až to tady bude vypadat jako v západní Evropě, nad kterou se již stahují mračna, kam budeme utíkat potom?Na Antarktidu?

3. Ano, emigrující Čechy jiné země solidárně přijímaly, ale to je přece úplně jiný případ, ti se dokázali bez problémů začlenit, mezi Českem a a zmiňovaným Rakoukem, Kanadou či Austrálií je minimální kulturní a náboženská bariéra. Nevím o tom, že by Češi v cílových zemích rapidně zvyšovali kiminaitu, hromadně znásilňovali domácí dívky, vyhrožovali hostitelským zemím ovládnutím, opovrhovali jimi a jejich kulturou, prováděli v nich teroristické útoky, ... Prostě srovnáte jablka s hruškami. Že vám to není blbé plácat takové nesmysly, vždyť i sám musíte tušit, že jste totálně mimo mísu. Tak trochu chápu, že mediální tlak a tlak Bruselu na přijímání uprchlíků jednotlivými členskými zeměmi je tak silný, že to některým zatmívá mozek, ale pořád je třeba si zachovat alespoň špetku racionálního myšlení. To, co tady někteří plodí, je katastrofa.


Nepřihlášený uživatel

#36 Re:

2015-06-04 14:12:09

#24: Jindra84 -  

 Soudný člověk, který nekouká bezmyšlenkovitě na neobjektivní, diktátem politické korektnosti zatížené zpravodajvství, ale spolíhá se na vlastní rozum, moc dobře ví, jaké riziko afričtí a syrští běženci představují, co provádí v azylových zemích, ví o statistikách kriminality, nočních nepokojích, teroru přistěhovaleckých gangů, snahám o zavedení šarie a zničení křehké evropské demokracie, .... O tom všem nám v našem slavném "objektivním" zpravodajství nikdy neřeknou, tam se jen chválí ukázkové soužití, aby hloupé ovečky dál svorně přijímaly vlky a myslely si, jakou že to dělají službu pro svět. Vy jste ukázkovým případem toho, jak dokáže multikulti propaganda vymýt člověku totálně mozek.


Nepřihlášený uživatel

#48 Re:

2015-06-04 18:30:23

#24: Jindra84 -  

 Vážený Jindro,

  srovnáváte nesrovnatelné! Jak mi zaručíte, že ti chlapi v plné síly častokrát bez žen a bez dětí nejsou ti islamisté - hrdlořezové, kteří vraždí své zajatce v oranžových mundúrech?? Až začnou řezat hlavy nám nebo nedej bože našim dětem, BUDE UŽ POZDĚ.


Nepřihlášený uživatel

#71 Re:

2015-06-10 14:35:42

#24: Jindra84 -  

 Kdyby vypukla v evropě válka můžete sednout na gumovy člun a zamířit do sýrie či libie

.Než by jste vyšli na břeh tak by vám podrizli hrdlo.

Ivan Kubát
Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2015-06-13 10:48:01

#24: Jindra84 -  

 tak

1. Lidé kteří odcházeli od nás za komunistů byli normální lidé,se stejným vyznáním nebo mentalitou jako měli lidé v zemích do kterých utíkali.

2. Budete se divit,ale petice se v těch dotyčných zemích také podepisovaly,a hodně lidí s přijímáním imigrantů nesouhlasilo.

3.Ano,Itálie a Řecko nejou schopni takové množtví uprchlíků přijmout.A PROTO : je potřeba chránit hranice EU a to i na moři a žádné uprchlíky takto nelegálně nepřijímat.

4.Určitě by byla pomoc ,peníze které mají být určeny na pobyt uprchlíků v EU  (které stejně z největší části spolykají aparáty různých pochybných organizací ) , investovat místo toho v těch zemích ,odkud tito nelegální imigranti přicházejí.Tam by tyto peníze znamenaly opravdovou pomoc a určitě i řešení situace.

5.Evropa není nafukovací,a nikdy nemůže přijmout tolik lidí z třetího světa aby to vůbec mělo nějaký vliv .

6.Ti lidé platí opravdu vysoké částky pašerákům aby se do EU dostali.Otázkou je,kde tyto vysoké částky ( tito chudí lidé utíkající před utrpením ) sebrali. Přál bych všem důchodcům (ale i normálním pracujícím ) v České republice,aby takové částky měli k dispozici.

Pane Jindro,možná by neuškodilo trochu se zamyslet,místo opakování nesmyslů,které do vás cpou lidé a organizace,kteří mají z uprchlíků velký byznys. :-)

Dvořák

#334 Re:

2015-09-07 20:23:35

#24: Jindra84 -  

 Vážený Pane Jindro 84,
také si myslím, že drtivá většina těchto lidí nejsou zlí a rád bych jim pomohl. Nesouhlasím však s Vašim argumentem s emigrací nás Čechů, za dob komunismu. Předně neemigrovalo zdaleka tolik lidí a myslím že jsme si byli přece jen kulturně bližší. Pominu nyní značný náboženský rozdíl.
-Tito lidé stojí v Maďarsku a volají svoboda. Čim složitější je společnost (jako je v Evropě), tím více pravidel musí občané a potencionální občané dodržovat, jinak je společné soužití nemožné. Když emigranti přijdou, už svým vniknutím do cizího státu porušují zákon a ,,netolerantní" Evropa to toleruje? Jsou ilegálně v Maďarsku a stěžují si na špatné podmínky-asi, že na ně nikdo nečekal, že jim nikdo nepřipravil cestu, jídlo, léky a potraviny? Naprosto baz náznaku pokory, či respektu prostě jdou do svého Německa a na všechny zákony a naše opatření nehledí. Myslím, že to je jen malý vzorek jejich mentality.

Dále si dovolím nesouhlasit s Vašim výrokem "a my nemůžeme zavírat oči. My Evropané!!!!". Jsme určitě o tolik lepší, že my Evropané to máme vyřešit? Evropa přispívá obrovskými prostředky na humanitární akce. Pro zajímavost si zkuste zjistit, kolik přispívá například Čína, nebo Amerika.
-Myslím, že je velmi pyšné ono prohlášení, že my je dokážeme přijmout a integrovat. My se příliš nestaráme ani o vlastní kulturu, jak máme koexistovat s takto progresivní kulturou? Pokud chceme, aby do budoucna existovala nějaká "solidární" oblast (třeba Evropa), musí zůstat neislámská (islám také bude tolerantní a solidární, jen k tomu ještě nedospěl).

Tito lidé dají vše, co mají, občas riskují životy aby se zachránili? Souhlasím. Souhlasím, že Evropa zaspala. Nemyslím si, že se ale úspěšně integrují a nemyslím si, že až bude Síriie bezpečná, se budou chtít vrátit z NĚMECKA do Sírie.



Nepřihlášený uživatel

#410 Re:

2015-09-28 13:27:26

#24: Jindra84 -  

Už se prober z toho šoku chtráku. Emigrantů od nás byla trocha a ze stejného kulturního prostředí. Tohle je banda machometů.