DRDS

Quoted post

Mirek Tengler

#38 Škůdcem Českého rozhlasu je sám jeho generální ředitel

2014-10-17 06:56

Je to jen další z dějství velké tragédie, kterou přineslo jmenování Petera Duhana generálním ředitelem Českého rozhlasu. Ten člověk se na nikoho neohlíží, své "reformy" s nikým nekonzultuje, a na co sáhne, to boří. :-(

(Jen namátkou vybírám některé z "reformních počinů" pana ředitele Duhana: Likvidace někdejší rodinné stanice Český rozhlas 2 - Praha a její nahrazení uplkanou sestrou komerčních stanic - Dvojkou, posílení hudební složky na Radiožurnálu, který pomalu přestává být zpravodajskou stanicí, likvidace tří zavedených stanic - Šestky, Leonarda a především čistě zpravodajského Rádia Česko a jejich nahrazení nedomrlým Plusem, který dodnes nevysílá na VKV, zbytečné vyhazování finančních prostředků na reklamu pro příšerné dopolední vysílání stanice Dvojka, naprosto zbytečné roztržky s desítkami kvalitních pracovníků (například s pány Janáčem a Rožánkem), kteří museli následně Český rozhlas opustit, "reforma" regionálního vysílání, jejímž jediným výsledkem bylo obsazení pozic regionálních ředitelů lidmi, kteří jsou přátelé pana Duhana, a tak by se dalo pokračovat.) Už se těším, až tento člověk opustí místo generálního ředitele a vypadne z Českého rozhlasu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60 Re: Škůdcem Českého rozhlasu je sám jeho generální ředitel

2014-10-19 21:00:13

#38: Mirek Tengler - Škůdcem Českého rozhlasu je sám jeho generální ředitel 

 Všeho dočasu, Pán Bůh navěky. Tak to říkávali naši předkové a věděli, že to platí.

I pan Duhan skončí, nebojte se. A záleží jen na něm, jak ...

Josef Matras

Karlík

#139 Re: Škůdcem Českého rozhlasu je sám jeho generální ředitel

2014-10-27 22:12:19

#38: Mirek Tengler - Škůdcem Českého rozhlasu je sám jeho generální ředitel 

 Mám naprosto stejný názor a ztotožňuji se s vašimi,  jen se obávám zda to také dojde radním a začnou se odvoláním pana ředitele a jeho týmu zabývat, myslím že je již svrchovaně na čase. Zklamání z programové skladby dnešní dvojky a její přejmenování z původního názvu Praha je velké, písemně jsem protestoval, bohužel zbytečně. Bezejmenou dvojku jsem přestal poslouchat, po ukončení  rozhlasu Svobodná evropa jsem poslouchal šestku, která se jí díky převážně stejným redaktorům přibližovala, po změně na Plus se již nedá poslouchat a mohl bych také pokračovat o dalších " úspěšných krocích vedení rozhlasu.  

Karel Kněžourek