Zrušení omezení denní doby lovu

Quoted post

Jiří

#91 Re: Re: Re:

2013-09-05 20:14

#88: - Re: Re:

Jinak svazu neplatíte, že něco dělá, svaz jste vy sám a každý rýbář, který je jeho členem. Každý člen je jeho součást. Pokud to vidíte tak, že svazu za něco platíte, aby pro vás něco dělal, začněte třeba houbařit, protože podobní rybáři jsou základem celkového rozkladu rybaření u nás!!!

A negativní dopady nonstop lovu? To nevidím jen já, ale všichni, kteří o tom oboru něco vědí a zažili to v praxi. Jak jinak si vysvětlit, že skuteční rybáři se staví proti zrušení tohoto omezení.

Jsem řadový člen svazu, funkci RS a hospodáře vykonávám na vlastních revírech. O to více mě zaráží, kolik lajků a neználků se snaží o dané problematice rozumovat bez základních znalostí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 21:03:12

#91: Jiří - Re: Re: Re:

Svazu platím, a to především proto, to aby mne zastupoval v mých rybářských potřebách... Proto ho kdysi někdo založil. Jestli nechápete tuto základní potřebu sdružení a združování, pak je opravdu napováženou, se vůbec někde združovat...

PS: Pokud máte nějaké vlastní revíry, i když netuším co si pod slovem "vlastní" představujete, pak vůbec nechápu proč se realizujete zrovna zde, kde jde o revíry které spravuje ČRS (pro blby - český rybářský svaz). Na vašich si dělejte co chcete, třebárs si udělejte pauzu na sváču ryb, třebárs někdy kolem poledne. Stejně to tou dobou, nakonec ani statisticky moc nebere.

Tady se určitě najdete... Netuším, proč se dodnes svaz, prostřednictvím níže uvedených blbů neustále snaží leda tak maximálně někoho buzerovat...  http://www.rybsvaz.cz/?page=vase_dotazy&lang=cz&fromIDS=