Zrušení omezení denní doby lovu

Quoted post

Wopicak

#22

2013-08-23 23:02

jen ať se to nechá a ještě přísnější kontrolování, lidi jsou prasata a je třeba je držet zkrátka, jen co vím tak jeden celosvazovej revír o výjimku příjde na popud povodí (jelikož je po "rybářích" bordel)

Odpovědi

Wopicak222

#24 Re:

2013-08-24 09:00:27

#22: Wopicak - to je právě ono oni udělaj vyjímku na pár revírech pak se tam zvedne tlak rybářů a začnou problémy má se to udělat všude a ani to nepocejtíme

 

Fidel

#34 Re: prohlášení s tím bordelem po rybářích bychzvážil ,

2013-08-25 06:57:42

Tady bych zvážil jak ten binec vzniká, samozřejmě, je ho hromada i od nezodpovědných rybářů, ale třeba na Nechranicích jsem od povodně neviděl povodáky nic ělat, jen držkovat na rybáře. Přijede jeden jouda, poseká metrový proužek metrové trávy, nechá to ležet a jede dál, kam by musel s troškou námahy, tam nevleze. Při tom šlape v bordelu co naplavila velká voda, ne co naházeli rybáři. Čekal jsem třeba výzvu od povodí k uspořádání brigády, sám bych přiložil ruku k dílu, ale nikde nic, jen kritika rybářů. Proč by měl někdo, kdo platí za povolenku dnes již vcelku nemalou částku suplovat povoďáky, kteří jsou za to placeni? Je to trochu přitažené za vlasy.Nebo ne? Ale stejně tak jsou i mezi rybáři bordeláři. S tím souhlasím a v případě prokázání viny jsem pro opravdu tvrdépostihy.