Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Marco

#4883 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-07-31 10:35

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Prosím vás, nevzhledná paneláková ghéta jak se tu píše komunisti nevymysleli ale zakoupili na to licenci s Dánska. Byl to projekt západu, takže neustále tvrdit něco takového je lidská blbost..Tehdy potřebovali dát bydlení 250000 rodinám, samozřejmě to byla pětiletka za kterou se to skutečně zvládlo a ty byty dostal každý za hubičku co vím. V téhle zemi se úmyslně zamlčují a zkreslují dějiny, pořád se vykládá o komunistech ale proč se dostali k moci a co tomu předcházelo ani zmínka, jak se za první republiky střílelo do dělníků, kteří se odvážili stávkovat a vyjádřit tím nedůstojné podmínky svého života, byli to desítky néli stovky případů, kdy zbytečně zemřelo několik dělníků jen proto aby majitel továrny ušetřil pár korun, kolik lidí žilo s dětmi na ulici dokud pohár hořkosti nepřetekl. Pravice byla jako vždy rozhádaná(peníze moc nestmelují) a jeden skandál neodvolatelných poslanců střídal druhý. Vzpomínám si jak po nevydařeném atentátu 08.01.1919 na Karla Kramáře prohlásil tento politik, že kdyby měl každý v kapse takový pakl bankovek jako on, kulky se bát nemusí(kulka zasáhla jen peněženku). A co myslíte, že na to lid v době, kdy spousta lidí nemělo ani na chleba? Samozřejmě že lidu došla trpělivost, nenažraný kapitalismus 1.republiky si pod sebou podřízl větev sám, jako to dělá i dnes a komunisti mu dali už ránu jen z milosti...

A nyní otázka na všechny, co dal dnešní systém dětem víc???

A nejprve se zamyslete kolik dětí už umřelo, mohu vzpomenout případ mladíků, kterým nestačilo vyhodit kamarádku jen z okna ale museli ji ještě šlapáním na hlavu dorazit nebo umlácení učitelé k smrti. Spojte si všechny kauzy, nemám čas to rozepisovat a pak se zamyslete jestli jste vy, vychovaní v době socíku stejní???!!! Pokud zde chcete USA nebo i Německo, kde vlítne děcko do školy a vystřílí celou třídu, můžete se tímto stylem těšit, že se tak jednou stane a nebude to dlouho trvat, jelikož ti super vychovaní studenti nemají žádné zábrany, natož morální ale abych zas nekřivdil, spoustu si toho nese tato doba sama o sobě ale bylo to tu před r 89??? Báli jste se tehdy o své děti,když si hráli na ulici??? Kolik vysokoškoláků-ček hraje v pornu??? Není už každý zkažený už jen tím, že za prachy udělá úplně vše???

Úplně naposledy jsem si vzpomněl, že mám kamaráda,který učí dnešní děti jak mají spolu komunikovat a vycházet spolu. Pardón Vážení ale tohle bylo za socíku automatické a učit nás nikdo jak se bavit s kamarádem nebo jak se chovat ve společnosti jako takové nikdo nemusel, dalo by se říct daleko víc proti než pro tuto petici a výsledek odpovídá o většině se zdravým rozumem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4886 Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-08-05 18:03:45

#4883: Marco - Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Není jasné, co mají tyto blbé plky společného s faktem, že občané odmítají, aby jim zase vládla nějaká profláknutá komunistická mrcha či vysloužilý fízl, práskač, péesák....

Jinak bys nám mohl napsat, co by se asi dělo za vlády komunistických vrahů s dělníky, kteří by se "odvážili" stávkovat. Nebo také o tom, proč vlastně se za komunistů nestávkovalo. Že by to byl tím, že každý dostal byt za hubičku (často po čekání v "pořadníku" celá desetiletí a nakonec po zaplacení "všimného"), takže byli z komunistů všichni šťastní jak blechy?

Jestli někdo se pokouší něco "zamlčovat" a "zkreslovat" dějiny, tak jsou to komunistické svině jako ty - v tom mají ostatně dlouholetou praxi.


Nepřihlášený uživatel

#4889 Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-08-10 20:50:32

#4883: Marco - Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Na tovouhle kravinu, jste nemusel plácat tolik času. Tzn. je úplně zbytečné argumentovat proti, jelikož blb, či vylízanec vašeho kalibru to stejně nepochopí... On totiž, ani nechce.

PS: Třeba svobodu, nulo...