Zákaz chovu jakýchkoliv zvířat A. Prokopovi
Aktuálně ke kauze Prokop
Nepřihlášený uživatel#1 Feb 19, 2025, 11:23
Trestni oznameni na KVS?Za necinnost a podileni se na tyrani zvirat?Stiznost na jejich nadrizenou instituci,pripadne stat?Take stiznost na policii,na jejich nadrizeny organ?Nejsem pravnik,ale myslim,ze tyto veci existuji.
Nepřihlášený uživatel#2 Feb 19, 2025, 11:25
Nezbývá než z toho udělat mediální kauzu. Zduraznit v ni neschopnost konkretnich lidí z KVS, tlacit na zrizovatele kvs, ze tato neplní svoji práci, případně na ministerstvo zemědělství.
Nepřihlášený uživatel#3 Feb 19, 2025, 12:02
No je asi nejvyšší čas aby toho chlapa někdo oddělal...tohle je možný fakt jen u nás.
Nepřihlášený uživatel#4 Feb 19, 2025, 12:56
Odesláno všude, kde šlo. Strašně moc bych si přála, aby se toto změnilo, aby ten člověk dostal trest a všichni jemu podobní taky. Vážně nerozumím tomu, že takový postup připadá některým v pořádku. Žijeme v zemi, kde ženy, děti a zvířata nikoho nezajímají!
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 19, 2025, 12:57
Dobrý den, sleduji tuto kauzu a aktivně se i podílím. Je možné, pro mne i nutně podat na dané osoby - vysetrovatele z hospodářské kriminálky, z PČR, kteří jsou schopni svědkům i účastníkům vyhrožovat, podnět k přezkumu na státní zastupitelství v Brně a podnět ke Gibs. Dále je možno oslovit ombudsmana Křečka. Je to jediný oficiální ombudsman v CŘ. A investigativni novináře. Poslat na ČPI informaci o přepsání koně i s hláškou na FB, kde se Paseka vyjadřuje k chovu P., že je v pořádku a navrhnout ČPI umístění tohoto koně do skutečné dobré péče. Dále je možno sdílet článek na Novinkách, s peprným svým komentářem a to ideálně na všech sociálních sitích. A po dobu delší než 1 měsíc. V současné chvíli jsou aspoň kozy a ovce pecuvány lépe. než bylo zvykem. A věřím, že ještě jedno oznámení na KVS, tak jim také rupnou s ním nervy a budou se konečně chovat tak, jak měly už dávno. Za sebe dělám a udělám vše, co je v mé lidské i právní moci. P.
Petra#6 Feb 19, 2025, 13:30
Re:
Ano, je to trestný čin zneužití pravomoci veřejného činitele - KVS, Obec... A PČR, dohledovy orgán Státní zastupitelství v Brně a Gibs. Dále Ombudsman Křeček. Podat podnět můžete i Vy, i když nejste osoba v tomto zúčastněná. Minimálně to způsobí tlak na tyto orgány, což v této věci je jen dobře. Pan hovado pochovatel totiž počítá s tím, že to usne...
Nepřihlášený uživatel#8 Feb 19, 2025, 14:51
Dekuji Vám moc za vyrozumění. Bohužel, ze zprávy je mi teď cítím jen zlost a beznaděj. Jak může toto do nekonečna procházet tomuto hajzlu! Kde není žalobce, není soudce…
Tady je justice slepá v tomto státě!
Dekuji. Andrea.
Tady je justice slepá v tomto státě!
Dekuji. Andrea.
Nepřihlášený uživatel#9 Feb 20, 2025, 11:51
To je naprosto příšerné! Díky za to, co děláte a že to nevzdáváte! Jste skvělí.
Nepřihlášený uživatel#10 Feb 22, 2025, 07:41
Dobrý den,
opravdu se mi chce z toho zvracet, pomůže pouze zveřejnit v TV, aby se to dostalo veřejnosti, toho se úřady bojí, jako čert kříže. Osobně jsem psala MV Rakušanovi i na GIBS s otázkou , jak je možné chránit namísto zvířat, takové obludy jakými jsou A. Prokop........
Děkuji za vaše úsilí. EN
opravdu se mi chce z toho zvracet, pomůže pouze zveřejnit v TV, aby se to dostalo veřejnosti, toho se úřady bojí, jako čert kříže. Osobně jsem psala MV Rakušanovi i na GIBS s otázkou , jak je možné chránit namísto zvířat, takové obludy jakými jsou A. Prokop........
Děkuji za vaše úsilí. EN
MP#11 Feb 22, 2025, 18:00
Re:
Děkujeme moc za vaši iniciativu a kontakt p. Rakušana a GIBS. Souhlasím s vámi, budeme podnikat další a další kroky tak, aby se to dostalo k co nejvíce lidem a do co nejvíce médií. Jsme neskutečně vděční za každé sdílení a komentář, bez vás by se nám to nemohlo povést. Brzy se ozveme s dalšími informacemi.