Petice.com

Zastavme nové formy cenzury

Petice: O naší svobodě slova chce rozhodovat Evropská komise, online debata s námi 29.4. od 16:30

Nepřihlášený uživatel#1 Apr 18, 2021, 14:27
Děkuji Vám za informace a držím palce. V. Krása
Nepřihlášený uživatel#2 Apr 18, 2021, 15:29
Cenzura = úhlavní nepřítel demokracie.
Nepřihlášený uživatel#3 Apr 18, 2021, 16:33

NámětRe:

Stálo by za to shromažďovat co FB vlastně blokoval a proč.

Poslal bych nejnovější svoje zablokování - absurdně za fotku protestu českých fotbalistů proti nacismu.
Z toho logicky vyplývá, že pan Zuckerberg je pro nacismus....

Nepřihlášený uživatel#4 Apr 18, 2021, 18:03
Podle mě by to chtělo video ještě před vypršení oné lhůty. Debatovat 4 dny po termínu je platné, jak mrtvému kabát
Nepřihlášený uživatel#5 Apr 18, 2021, 18:05
Můžete tu vložit odkazy na to vyjádření komisi? Většina lidí je líných, musíte jim to udělat co nejjednodušší
anonym#6 Apr 18, 2021, 19:23

Link

Hledejte "Hate speech & hate crime – inclusion on list of EU crimes", link je prilis dlouhy sry!

Nepřihlášený uživatel#7 Apr 18, 2021, 19:41
Vím o tom co chce EU provést od Františka Kubáska,snad všichni,kteří se na jeho stream dívali,se okamžitě na EU stránkách vyjádřili proti,já také a prosím,máme na to čas pouze do úterý,tak tam lidé pište.Díky
Nepřihlášený uživatel#8 Apr 19, 2021, 08:06
Moc díky!
Nepřihlášený uživatel#9 Apr 19, 2021, 10:31

...

Ten co omezuje svobodu slova, se musí připravit, že lidi si najdou jiné způsoby jak vyjádřit svůj názor. 

Radomír#10 Apr 19, 2021, 11:09

Re: Link

#6: anonym - Link 

Tady je zkrácený link:

shorturl.at/bmwK6

Komentářů je tam už 700.

Nepřihlášený uživatel#11 Apr 19, 2021, 12:21
Nevím, kdo jste, jakkoli lehce naivní, nicméně s podstatou věci nelze než souhlasit. Já ovšem nevidím problém pouze na sítích, je třeba se dobrat jeho ohniska, ke kterému by to bylo třeba směrovat . To ohnisko je dnes nad slunce jasnější, takže bych přivítal širší a hlubší obsah požadavku. Nebojte se toho, já sám funguji v tomto směru již více než dvacet let, jde ovšem o to nakolik je jedinec slyšitelný (za mne jen paběrky). Takže do toho!
Hona#12 Apr 20, 2021, 20:08

Zcela otevřeně praktikují cenzuru už i naše média. Protagonisty jsou Seznamzprávy a Bakalův Respekt. Na jakékoli protesty reagují s velkou mírou arogance, potvrzující jejich napojení na globalistické centrum.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.