PETICE proti spalovně biomasy ve FRÝDLANTĚ NAD OSTRAVICÍ
Naprosto souhlasím, tohle všechno souvisí se vším... Lidi sem jezdí za čerstvým vzduchem, takže vybudovat tady spalovnu, to je jako hodně špatný vtip!!!
Re: Re: Vlivy spalovny
#19: Miroslav Gibas, Ostrava - Re: Vlivy spalovny
Pletete jabka a hrušky. Spalovna odpadu je obecně prospěšná, a postavit ji v cetru města má logistické výhody. Také ve znečištění na tom nebude Vídeň tak špatně jako FnO, kde každého ug PM10 navíc je škoda.
Je teplo a elekřina z uhlí lepší??
- Četnost dopravy : v pracovní dny pondělí až pátek 3 vozidla denně v dopolední směně
Trasa návozu štěpky a odvozu odpadů bude probíhat po krajské komunikaci ul. Hlavní ve směru od Čeladné po ul. Revoluční (odbočka do býv. Ostroje). Z Revoluční ulice bude zřízena nová komunikace vlevo od vstupu do objektu. Zásobníky štěpky budou situovány do uzavřeného objektu na čelní straně objektu.
jen doplnim, pro objektivitu, ze auta nemaj jezdit stredem mesta, ale od Nove Dediny. je to psano v tom zameru--
Jdu do boje
Podpis na petici je jen slabý odvar toho, čeho jsem schopen udělat v této věci. Můžou se mně začít bát. Beskydy zachráníme!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Napsal jsem toto již i autorovi petice
Re: Jdu do boje
..konečně slovo do pranice, hole do ruky a na ně !!!
Re: Kravina
#18: Miroslav Gibas, Ostrava - Kravina
No, pokud by Vám nevadily ty náklaďáky se štěpkou, i když je v dokumentaci uvedena jiná trasa (uvěřil bych, až by byla postavena ta komunikace, na jiných přiíjezdovkách omezena nákladní doprava, a funkční policie, která to uhlídá), a to že v centru města budete mít s největší pravděpodobností skladiště štěpky, což dohromady bude znamenat vyšší prašnost, hluk, splodiny, dopravní komplikace, tak to klidně za kravinu považovat můžete.
Myslím, že tohle bude ten největší "přínos" pro centrum Frýdlantu. To v žádné studii asi nenajdete.
P.S.: Být to na kraji města, ani nemuknu. :)
Nové fotbalové hřiště je pouhých 180 m od zamýšlené spalovny
Na opačnou stranu cca 200m jsou tenisové kurty a za nimi je koupaliště.
Na to ve své žádsoti zapomněli ...
Chceme čisté životní prostředí a čistý vzduch pro naše děti !!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!! STOP SPALOVNĚ !!!!!!!!!
Disiluze
Re: Disiluze
Re: Disiluze
Ekologové připomínkují až ve fázi EIA. Nebo máte nějaké informace, které nám všem ostatním zůstaly utajeny?
Do Frýdlantu jezdí lidé z Ostravy s dětma, mladí i staří, hlavně za lepším vzduchem, když už mají zamořenou Ostravu a okolí od Mittalu, Chemických závodů atp.
Copak na to na kraji a naši radní????
Ostraváci čekají na kompenzaci a ne další špínu!!!
Pro všechny kdo souhlasí s touto peticí!
Re: Pro všechny kdo souhlasí s touto peticí!
#49: Vybrat přezdívku - Pro všechny kdo souhlasí s touto peticí!
Tak proč investor celou věc připravoval potichu, jen aby se o tom nikdo nedověděl a proč předem neinformoval občany o tomto záměru, který přinese dobro? Něco mi tady hodně moc smrdí....
| This discussion has been closed. |
Re: Vlivy spalovny
#4: Jan Damek - Vlivy spalovny
Nezapomeňte, že nějak tam tu štěpku musíte dopravit .... těžká auta středem města.
Pak uskladnit ... za sucha prašnost.
Už jenom to jsou argumenty proti. Mám Frýdlant rád a nerad vidím jakoukoliv snahu zmrvit, co ještě zmrvené není.