PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
Re:
souhlasím a jsem pro. Ale za vládnoucí garniuturou se skrývá skutečná šedá moc. Ta to řídí, financuje, rozhoduje. Odstranění politiků to tak snadno nezmění. Hromady zlodějů si nakradlo nejen peníze ale také moc v době kuponové privatizace a nyní o nich nic nevíme. Co třeba bývalí funkcionáři SSM (Mohorita), KSČ, ROH a dalších ? To bude fakt těžké.
Re: bolševici všech zemí ... vyližte si
#634: - bolševici všech zemí ... vyližte si
Ty si vyliž! Kde bereš odvahu někoho koho neznáš nazývat bolševiky. Sám používáš bolševické manýry a patříš do Bohnic
Re: Je třeba nejen podepsat petici,ale vco vejvětším počtu vyjít do ulic.
bože, bože
to je keců a žádný smysluplný návrh
zrušit, odvolat, postřílet ... a co místo toho ... zamyslete se, choďte k volbám a volte s rozumem a pak tlačte na vaše politiky a nuťte je plnit sliby.
20 let tu vládnou poslepované koalice, protože žádná strana nemá většinovou podporu, tak co chcete ... spousta lidí se nedokáže dohodnout na akcích v jednom baráku a tady to chcete po lidech z celé republika.
Přemýšlejte a volte s rozumem!
Zajímalo by mne kdy byla tahle petice založená, protože mohla být za každé vlády. Navíc ji nefungují některé odkazy. Petiční výbor - to je co, kdo?
no prostě nesmysl, co jsme si zvolili, to máme a kdo nevolil ať je ticho
Re:
Já nevím kde chcete abych Vám to podepsal. Já na obrazovku se podepisovat neumím a veškeré údaje, jméno, příjmení, bydliště , e-mail, všechno na mě máte. Já s peticí naprosto souhlasím. Zdraví Vás
František Homola
nase vlada domrvila vse co se dalo lidi jsou chudy bez prace nejsou skoly skolky zlocinci maj vetsi prava nez lidi,zdrazuje se a vyplaty jsou podprumerne ale co je nejvetsi ostuda tehle vlady ze s tohodle statu udelala jednu velkou mafii ktera je chranena zakonem a vetsina cast ceske republiky patri cizincum PRYC S TOUDLE VLADOU ZADAME VLADU ABY ODSTOUPILA A VRATILA VSE CO SI NAKRADLA A ZPRONEVERILA SOBE DO KAPEC A ABY ZKUSILY NA PAR MESICU ZIT ZA 2020KC JAKO DIKY NI 50% NARODA A SVE DETI ZIVIT DO 4LET ZA 3800KC A PAK ZA 500KC JAKO OSTATNI OBCANE
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/388168_2802514270965_150183...
| This discussion has been closed. |