Petice.com

PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

Koho dnes budu volit a proč

Nepřihlášený uživatel#1 Oct 03, 2025, 08:40
Dobrý den. Pana doktora Obrtela jsem viděl na jednom setkání, už to bude pár let. Zcela zásadový člověk. Jsem rád, že bude kandidovat za Stačilo! , které budu volit. Na Parlamentních listech jsem četl rozumný názor pana Skály (KSČM), který doporučoval nekroužkovat. Tak teď nevím, jak se správně rozhodnout. Chápu ovšem, že pořadí na kandidátce Stačilo! není nahodilé a je výsledkem přemýšlení a dohody řady lidí. Zdraví Vladimír Z.
Nepřihlášený uživatel#2 Oct 03, 2025, 23:13

Dobrý den pane Michale,

ani já se nikdy netajím s tím koho budu vloit, ale chápu např. mladé lidi když se s tím tají protože mají strach, že by mohli být vyhozeni z práce.

Pana Obrtela sleduji již řadu let a tak vím, že je to férový člověk a také bych volil stranu Stačilo, ale jsem věrný již od počátků straně SPD a tak budu volit jednoznačně bez váhání tuto stranu.

A nekroužkoval bych ve vašem případě, důvěřoval bych vedení té strany že to správně vše vyhodnotí.

Zdraví Vás Josef M.

Nepřihlášený uživatel#3 Oct 04, 2025, 10:18

Dobrý den, také jsem se vydala na cestu do jiného kraje a za jedním kroužkem ;-). Vybrala jsem si jinou stranu a jiného kandidáta. Ale další v pořadí byli u mě Marek Obrtel a Ctirad Musil. Tak ať nám to vyjde. Přeju si lidi, kteří kopou za Český národ a nepovažuji lidi dole za póvl. Mějte se. Pavla

Nepřihlášený uživatel#4 Nov 05, 2025, 12:42

video nejde stáhnout. Pošlete ?

[email protected]

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda