PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE / Oznámení / Koho dnes budu volit a proč / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-10-03 08:40

Dobrý den. Pana doktora Obrtela jsem viděl na jednom setkání, už to bude pár let. Zcela zásadový člověk. Jsem rád, že bude kandidovat za Stačilo! , které budu volit. Na Parlamentních listech jsem četl rozumný názor pana Skály (KSČM), který doporučoval nekroužkovat. Tak teď nevím, jak se správně rozhodnout. Chápu ovšem, že pořadí na kandidátce Stačilo! není nahodilé a je výsledkem přemýšlení a dohody řady lidí. Zdraví Vladimír Z.

Nepřihlášený uživatel

2025-10-03 23:13

Dobrý den pane Michale,

ani já se nikdy netajím s tím koho budu vloit, ale chápu např. mladé lidi když se s tím tají protože mají strach, že by mohli být vyhozeni z práce.

Pana Obrtela sleduji již řadu let a tak vím, že je to férový člověk a také bych volil stranu Stačilo, ale jsem věrný již od počátků straně SPD a tak budu volit jednoznačně bez váhání tuto stranu.

A nekroužkoval bych ve vašem případě, důvěřoval bych vedení té strany že to správně vše vyhodnotí.

Zdraví Vás Josef M.

Nepřihlášený uživatel

2025-10-04 10:18

Dobrý den, také jsem se vydala na cestu do jiného kraje a za jedním kroužkem ;-). Vybrala jsem si jinou stranu a jiného kandidáta. Ale další v pořadí byli u mě Marek Obrtel a Ctirad Musil. Tak ať nám to vyjde. Přeju si lidi, kteří kopou za Český národ a nepovažuji lidi dole za póvl. Mějte se. Pavla

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...