Petice.com

PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

Věděli jste, že ... ?

Anonymous#1 Oct 02, 2025, 04:59

U Pětikoalice nepřekvapuje její nadšení nahnat nás do války. Sami by byli v bezpečí a na nás, běžných občanech, jí nezáleží. Naštěstí Fialova vláda národní zkázy končí.

Co mě vyděsilo, je poplatnost sdělovacích prostředků. Novináři by měli být objektivní, dávat nás informace, naopak by neměli propagovat, manipulovat s námi, vyvolávat nenávist a strašit nás z válkou. Ten článek vypadá, jako kdyby si ho zaplatila současná končící vláda. Je mi z toho na zvracení.

Pamatuji ještě Rudé právo, ale to bylo objektivnější než současná iDnes a další oficiální sdělovací prostředky.

Zítra samozřejmě, jako mnozí z nás, půjdu k volbám. Naštěstí nejsem sama, kdo si uvědomuje, že v letošních volíme mezi mírem a válkou. Budu volit SPD, hnutí, které je pro mír i pro vypsání referenda o vystoupení naší republiky z NATO i EU.

Pevně věřím, že s odchodem staré vlády končí období, kdy je do nás huštěna nenávist a bohužel jsou k tomu zneužívány i sdělovací prostředky.

Evžena Janovská

Nepřihlášený uživatel#2 Oct 02, 2025, 06:52
Hitler si taky myslel že porazí Rusko a jak ostoudně skončil a Berlín byl na padrť! Česko je malé, v boji s Ruskem by existovalo krátkou chvïli! Tyhle proválečné magory nepusťte už k moci!
Nepřihlášený uživatel#3 Oct 02, 2025, 07:12
Ať už jdou s celou válkou do HAJZLU aj s těma Fialovýma ukurvencama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#4 Oct 02, 2025, 07:33

Nevolte nikoho z pětikolky ani žádné malé neznámé straničky z volebních lístků! Jedině SPD a Stačilo! jsou šance na změnu k lepšímu! 

Nepřihlášený uživatel#5 Oct 02, 2025, 08:19
Napsal jste to moc hezky. Vidím to stejně. Jsem přesvědčená o tom že Evropa - NATO bude chtít za pár let (až se pořádně připraví ) společně napadnout Rusko. Proto se Německo začalo vyzbrojovat a NATO posouvá hranice. Je mi z nich zle. Musíme to zastavit než bude pozdě. Určitě si vyslechnu poznámky o tom že miluji Rusko. Já miluji Českou republiku a chci tady klid. Dříve naše vojsko pomáhalo , dnes se změnilo na útočné. To si opravdu nepřeju.
Nepřihlášený uživatel#6 Oct 02, 2025, 09:05
Pletou si válku s počítačovou hrou.
Nepřihlášený uživatel#7 Oct 02, 2025, 13:17
půjdu k volbám a dám to STAČILO !
Nepřihlášený uživatel#8 Oct 02, 2025, 14:17

Idiotské obludy u moci skončí. Volím SPD, ale Stačilo je také důvěryhodné.

Mějte se fajn vážený pane.

Nepřihlášený uživatel#9 Oct 02, 2025, 19:29
Jen blázen chce válku, zbrojaři a vojáci. Zabraňme tomu!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda