PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE / Oznámení / Věděli jste, že ... ? / Komentáře

Anonymous

2025-10-02 04:59

U Pětikoalice nepřekvapuje její nadšení nahnat nás do války. Sami by byli v bezpečí a na nás, běžných občanech, jí nezáleží. Naštěstí Fialova vláda národní zkázy končí.

Co mě vyděsilo, je poplatnost sdělovacích prostředků. Novináři by měli být objektivní, dávat nás informace, naopak by neměli propagovat, manipulovat s námi, vyvolávat nenávist a strašit nás z válkou. Ten článek vypadá, jako kdyby si ho zaplatila současná končící vláda. Je mi z toho na zvracení.

Pamatuji ještě Rudé právo, ale to bylo objektivnější než současná iDnes a další oficiální sdělovací prostředky.

Zítra samozřejmě, jako mnozí z nás, půjdu k volbám. Naštěstí nejsem sama, kdo si uvědomuje, že v letošních volíme mezi mírem a válkou. Budu volit SPD, hnutí, které je pro mír i pro vypsání referenda o vystoupení naší republiky z NATO i EU.

Pevně věřím, že s odchodem staré vlády končí období, kdy je do nás huštěna nenávist a bohužel jsou k tomu zneužívány i sdělovací prostředky.

Evžena Janovská

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 06:52

Hitler si taky myslel že porazí Rusko a jak ostoudně skončil a Berlín byl na padrť! Česko je malé, v boji s Ruskem by existovalo krátkou chvïli! Tyhle proválečné magory nepusťte už k moci!

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 07:12

Ať už jdou s celou válkou do HAJZLU aj s těma Fialovýma ukurvencama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 07:33

Nevolte nikoho z pětikolky ani žádné malé neznámé straničky z volebních lístků! Jedině SPD a Stačilo! jsou šance na změnu k lepšímu! 

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 08:19

Napsal jste to moc hezky. Vidím to stejně. Jsem přesvědčená o tom že Evropa - NATO bude chtít za pár let (až se pořádně připraví ) společně napadnout Rusko. Proto se Německo začalo vyzbrojovat a NATO posouvá hranice. Je mi z nich zle. Musíme to zastavit než bude pozdě. Určitě si vyslechnu poznámky o tom že miluji Rusko. Já miluji Českou republiku a chci tady klid. Dříve naše vojsko pomáhalo , dnes se změnilo na útočné. To si opravdu nepřeju.

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 09:05

Pletou si válku s počítačovou hrou.

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 13:17

půjdu k volbám a dám to STAČILO !

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 14:17

Idiotské obludy u moci skončí. Volím SPD, ale Stačilo je také důvěryhodné.

Mějte se fajn vážený pane.

Nepřihlášený uživatel

2025-10-02 19:29

Jen blázen chce válku, zbrojaři a vojáci. Zabraňme tomu!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...