PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE
Věděli jste, že ... ?
Nepřihlášený uživatel#2 Oct 02, 2025, 06:52
Hitler si taky myslel že porazí Rusko a jak ostoudně skončil a Berlín byl na padrť! Česko je malé, v boji s Ruskem by existovalo krátkou chvïli! Tyhle proválečné magory nepusťte už k moci!
Nepřihlášený uživatel#3 Oct 02, 2025, 07:12
Ať už jdou s celou válkou do HAJZLU aj s těma Fialovýma ukurvencama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#4 Oct 02, 2025, 07:33
Nevolte nikoho z pětikolky ani žádné malé neznámé straničky z volebních lístků! Jedině SPD a Stačilo! jsou šance na změnu k lepšímu!
Nepřihlášený uživatel#5 Oct 02, 2025, 08:19
Napsal jste to moc hezky. Vidím to stejně. Jsem přesvědčená o tom že Evropa - NATO bude chtít za pár let (až se pořádně připraví ) společně napadnout Rusko. Proto se Německo začalo vyzbrojovat a NATO posouvá hranice. Je mi z nich zle. Musíme to zastavit než bude pozdě. Určitě si vyslechnu poznámky o tom že miluji Rusko. Já miluji Českou republiku a chci tady klid. Dříve naše vojsko pomáhalo , dnes se změnilo na útočné. To si opravdu nepřeju.
Nepřihlášený uživatel#6 Oct 02, 2025, 09:05
Pletou si válku s počítačovou hrou.
Nepřihlášený uživatel#7 Oct 02, 2025, 13:17
půjdu k volbám a dám to STAČILO !
Nepřihlášený uživatel#8 Oct 02, 2025, 14:17
Idiotské obludy u moci skončí. Volím SPD, ale Stačilo je také důvěryhodné.
Mějte se fajn vážený pane.
Nepřihlášený uživatel#9 Oct 02, 2025, 19:29
Jen blázen chce válku, zbrojaři a vojáci. Zabraňme tomu!
U Pětikoalice nepřekvapuje její nadšení nahnat nás do války. Sami by byli v bezpečí a na nás, běžných občanech, jí nezáleží. Naštěstí Fialova vláda národní zkázy končí.
Co mě vyděsilo, je poplatnost sdělovacích prostředků. Novináři by měli být objektivní, dávat nás informace, naopak by neměli propagovat, manipulovat s námi, vyvolávat nenávist a strašit nás z válkou. Ten článek vypadá, jako kdyby si ho zaplatila současná končící vláda. Je mi z toho na zvracení.
Pamatuji ještě Rudé právo, ale to bylo objektivnější než současná iDnes a další oficiální sdělovací prostředky.
Zítra samozřejmě, jako mnozí z nás, půjdu k volbám. Naštěstí nejsem sama, kdo si uvědomuje, že v letošních volíme mezi mírem a válkou. Budu volit SPD, hnutí, které je pro mír i pro vypsání referenda o vystoupení naší republiky z NATO i EU.
Pevně věřím, že s odchodem staré vlády končí období, kdy je do nás huštěna nenávist a bohužel jsou k tomu zneužívány i sdělovací prostředky.
Evžena Janovská