Petice.com

PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

Váš hlas JE důležitý

Nepřihlášený uživatel#1 Oct 01, 2025, 06:43
Dobrý den Michale. Já rozhodně volit půjdu, je to naše povinnost, obvzlášť v této době. Přejihezký den.
Nepřihlášený uživatel#2 Oct 01, 2025, 07:30
K volbám určitě půjdu. V žádném případě nebudu volit vládní smečku. Nechci válku
Nepřihlášený uživatel#3 Oct 01, 2025, 08:00
Určitě jdu volit a snažím se přesvědčovat přátele jít k volbám.Melo by být hrdostí lidí jít a svobodně se rozhodnout koho zvolí do čela našeho státu.to je demokracie.
Nepřihlášený uživatel#4 Oct 01, 2025, 08:26
Ja ale volit jdu! A kdyz jsou nekteri bez mozku...s tim se neda nic delat..ale at pak nenadavaji ze to tady v CR jde od desiti k peti...
Nepřihlášený uživatel#5 Oct 01, 2025, 08:30

Já jsem rozhodnutý jít k volbám zvolit hnutí, jenž podporuje mír a změnu směřování naší země jiným směrem než současná vláda. Tím směrem myslím prosperitu, mír a svobodnou společnost s pluralitou názorů 👍🙏🍀

Nepřihlášený uživatel#6 Oct 01, 2025, 08:44
Já k volbám určitě půjdu, celá naše rodina...😉
Nepřihlášený uživatel#7 Oct 01, 2025, 08:46
volíme vždy
Anonymous#8 Oct 01, 2025, 08:50

Do války se nechá nahnat jen hlupák. Česko nemá nepřátele a ti politikové, strany atd. kteří jsou válečnými štváči nevolit! Celá naše rodina bude volit SPD! Nemůžeme volit celou opozici, ale doufám, že i ty strany dostanou šanci. 

Nepřihlášený uživatel#9 Oct 01, 2025, 08:52
Volební lístek 22 připraven 🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿
Anonymous#10 Oct 01, 2025, 09:08

Já ještě tentokrát půjdu, přesto, že jsem přesvědčený na milion procent, že se naprosto nic nezmění. Proboha, copak to nejde poznat, vědět, vycítit od všech voleb od roku 89, že v tomto systému nejde změnit nic, naprosto nic? Hlas nebude vládním psychopatům. I tak, Bůh s námi...

Nepřihlášený uživatel#11 Oct 01, 2025, 09:53

- k volbám samozřejmě půjdu (i moje manželka);

- budeme volit strany či hnutí, které dosud nebyly ve vládě a které zároveň mají reálnou šanci dostat se do Poslanecké sněmovny.

Nepřihlášený uživatel#12 Oct 01, 2025, 09:55

Božínku, dvaadvacítku ani omylem ! To je z deště pod okap jen s inteligencí a bílými rukavičkami navrch !

Překonej sám sebe a hoď to espéďákům nebo stačilákům.

Nepřihlášený uživatel#13 Oct 01, 2025, 10:06
Ano podepsala a nic se nezměnilo a k volbám samozřejmě jdu
Nepřihlášený uživatel#14 Oct 01, 2025, 10:13
Nechci vládu která zadlužuje naší zemi.Marie Stasakova
Nepřihlášený uživatel#15 Oct 01, 2025, 10:16
Nechci vládu která zadlužuje naší zemi.Marie Stašákova k volbám určitě půjdu
Nepřihlášený uživatel#16 Oct 01, 2025, 10:33

Dobrý den,  ani  jedny  volby  jsem  nevynechala, tak  tradici  neporuším...  je  mi ale  smutno z  toho,  že  se nic  moc  nemění !  Tentokrát  ovšem  dám  hlas  těm, kteří  se  nikdy  k vládě  nedostali,  byli  pouze  v opozici! 

Nepřihlášený uživatel#17 Oct 01, 2025, 10:42
Jsem pro okamžitou demisi vlády!!!!!
Nepřihlášený uživatel#18 Oct 01, 2025, 10:43
Rozhodně jdu volit a to SPD jako vždy !
Syn se snachou jdou volit Motoristy !
Soused a sousedka Stačilo !
Kamarád jde volit Pro-Jindřicha Rajchla !
ŽÁDNÝ HLAS NESMÍ PROPADNOUT !!!
ANO S BABIŠEM BUDOU MÍT 5 %
PĚTIDEMOLICE 2% a to i se sfalšovanýma korespondčníma hlasama mrtvých.
Nepřihlášený uživatel#19 Oct 01, 2025, 10:44
Souhlas - máme alternativu, jednu vpravo, jednu více nalevo. Možná nikoli ideální, ale jsme v situaci, kdy každá změna je k lepšímu. Pojďme k volbám a volme podle toho!
Nepřihlášený uživatel#20 Oct 01, 2025, 11:11

Volit jdeme.

Nepřihlášený uživatel#21 Oct 01, 2025, 12:29
JASNĚ. ALE NENÍ JISTĚJŠÍ VOLIT AŽ V SOBOTU?
Nepřihlášený uživatel#22 Oct 01, 2025, 14:23
Dobrý den,

děkuji. Vyvolávání pocitu bezmocnosti je úmyslné a naštěstí i známé. Nejhorší je, když to dělají některé alternativní zpravodajské weby. Známý je tím Aeronet, který sice přináší pravdivé zprávy, které se člověk jinde nedozví, ale bohužel mezi nimi i články, ze kterých doslova čiší poraženectví.

Příkladem je tento článek, který řeší výzdobu ČT během předvolební superdebaty, ale zcela opomíjí fakt, jak rozhodl Ústavní soud ČR, tedy ve prospěch Stačilo! a SPD. Podle článku se máme být moldavského a rumunského scénáře, přestože náš Ústavní soud na rozdíl od toho rumunského a moldavského volby neruší a žádné kandidátky neškrtá. Naše vláda je z toho v šoku a ptá se proč.

Nechybí ani strašení s válkou. Ale toho si nevšímám a nezapomínám psát komentáře.

O další ránu pod pás se stará Ladislav Vrábel, který nás nabádá, abychom nevolili Stačilo! ani SPD a samozřejmě to zdůvodňuje. A navrhuje volit hnutí Česká republika na 1. místě. Jenže toto hnutí se nedostane do Sněmovny a hlasy jeho voličů propadnou. Jediná vlastenecká hnutí, která se dostanou do Parlamentu, jsou Stačilo! a SPD. Volit jiná vlastenecká hnutí, znamená nechávat propadnout hlas ve prospěch vládních stran. Chybu, která se stala v roce 2021 a která dostala k moci současnou Fialovu vládu, si už nemůžeme dovolit.

Sdílím, co se dá a modlím se za to, aby volby dopadly dobře. Nebojím se, ale čert nikdy nespí.
Evžena

Nepřihlášený uživatel#23 Oct 02, 2025, 07:08
Proč nás ten gumák pořád zatahuje do války,kurník to se nejde ho zbavit, vždyť je placený z našich daní,tak by měl kopat za naši republiku a občany!
Anonymous#24 Oct 02, 2025, 09:07

Česká republika nemá spojence jen lenní pánečky.

Nepřihlášený uživatel#25 Oct 02, 2025, 19:54
Na 100% jdeme volit a samozřejmě pětikolku volit nebudeme.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda