Petice.com

Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu

Petice

Nepřihlášený uživatel#1 May 10, 2026, 13:51
Šířila jsem a šířím jak se dá. Zpráva, že podepsal i FT, mně moc potěšila.
Bohužel samotným Brňanům je to evidentně jedno, co se v jejich městě chystá. Můj kamarád lékař, co se v Brně narodil a žije tam, petici nepodepsal.
Stále čekám, kdy staronový premiér tuto akci oficiálně veřejně odsoudí a zakročí proti jejímu konání. Zatím čekám marně...
Nepřihlášený uživatel#2 May 10, 2026, 14:43
Děkuji Vám za Vaší práci Luděk Vítek.
Nepřihlášený uživatel#3 May 10, 2026, 15:08
Paráda, pokračujeme...
Nepřihlášený uživatel#4 May 10, 2026, 18:20
Děkuji za organizaci celé akce. Jan
Nepřihlášený uživatel#5 May 10, 2026, 18:48

Děkuji Vám za vše, co děláte. S úctou Ladislav H.

Nepřihlášený uživatel#6 May 10, 2026, 23:30
Děkuji za vaši práci, my z Liberce jedeme 24.5. do Brna vyjádřit důrazný nesouhlas s tímto sjezdem.
Nepřihlášený uživatel#7 May 11, 2026, 05:47
Děkuji za informace. Jediné místo vhodné ke konání sjezdu pohrobků nacistů v České republice je TEREZÍN !!!!! Také bych doporučovala Policii ČR aby zahájila trestní stíhání všech těch pseudointelektuálů podepsaných pod zvací dopis suudeťáků na sjezd v ČR. Za propagaci nacismu. A je velmi zajímavé a pro mne velmi potěšující, že tam není ani jeden podpis dělníka, řemeslníka a živnostníka! Tihle lidé neztratili hodnoty důležité pro naši současnost i budoucnost jako je vztah k rodné zemi. K naší historii. Uvědomují si utrpení obětí (nejen) 2. sv. války a válečné zločiny které mají na svědomí němečtí a rakouští nacisté . Na které nesmíme nikdy zapomenout ! Protože jak je vidět tak stále i po uplynutí doby 81 let od 2.sv. války nacisté a nacismus stále žije. Stále jsou v ČR kolaboranti ochotní podílet se a spolupracovat na rozpadu ČR a celé střední Evropy! Jde o naší vlast, naší zem, náš stát. Je potřeba spolupracovat s vlastenci na Slovensku i v Maďarsku. Ostatně se všemi komu záleží na současnosti i budoucnosti celistvosti státu, vlasti.! Dagmar Lindauerová
Anonymous#8 May 11, 2026, 05:54

Já to říkám pořád že nás Němci osvobodili. A také jsem krásná a pohledná. A to mám tátu komunistu, předkus a diplomy na prodej

Nepřihlášený uživatel#9 May 11, 2026, 06:12
Jsem proti tomu, aby se u nás v ČR konal
Sudetoněmecký landsmanšaft ‼️‼️‼️
Nepřihlášený uživatel#10 May 11, 2026, 06:26
Nesmírně mi vadí, že po x týdnech zveřejnění této petice se vlastně nic neděje. Hlava státu tomu pravděpodobně tleská, protože je takto zaměřený a vedený svým týmem. Předseda vlády mlčí. Ten by měl svolat tiskovku a důrazně se ohradit proti tomuto sjezdu SDL na území naší republiky a tímto se i občanům ČR omluvit za nečinný postoj vlády k této akci. Pár jedinců, jako je Okamura a Rajchl je prostě málo. A současní zvolení představitelé města Brna ? Ti by měli chodit kanálama. Je to absurdní a je to ostuda.
Nepřihlášený uživatel#11 May 11, 2026, 07:58
Ing. František Jelínek Praha 10, Sámova 88/14, 101 00
Nepřihlášený uživatel#12 May 11, 2026, 09:22
Díky moc za Vaši aktivitu, je to potřebné.
Anonymous#13 May 11, 2026, 11:34

Bouráním pomníků osvoboditelů to začalo, teď nám z veřejných peněz na úkor nemocných dětí žijící neziskovka Meeting Brno tvrdí, že Němci jsou vlastně jen oběti. Stejně jako mrtví z Lidic, jako zplynovane židovské deti. Že jsou to prostě obeti, a že se za ty zavražděné Němcům teď vlastně Cesi omluvi. Tohle nenápadně přepisováni historie je nebezpečne a zvrácené. A podlézání Němcům je nechutne. Pan hejtman Grolich, jehož fotky staly 4 miliony s narkomankou a primátorkou Vaňkovou by jim lízali i posranou řiť. Neonacismus v Česku JE na vzestupu. Otázka je kdo nám z toho pomůže?! Ukrajinci, kteří hajlujou a donedávna pořádali pogromy? 

Nepřihlášený uživatel#14 May 11, 2026, 14:12
Děkuji za Vaši práci !
Nepřihlášený uživatel#15 May 11, 2026, 21:08
Pane Krajicku jste uzasny, vlatenec 🍀
Dekuju vam a obdivuji vas, sama se taky snazim pomahat jak to umim !
Ustoupime jednou a budeme ustupovat vzdycky, tak to v zivote bohuzel chodi !
Je jim to treba dat jasne najevo, kterou caru uz nemaji sanci prekrocit ! A to jak sudetaci tak nasi politici. ..boze jak ti jsou uplatni 🫢
Ale ono se jim to vrati jako bumerang = akce rovna se reakce !
Jsem s vami a posilam vam plnou naruc pozitivni energie 🍀
S uctou
Karla Kunesova
Nepřihlášený uživatel#16 May 12, 2026, 15:34
Myslím že už jednou Němci dokázali zničit a zhanobit Českou vlast můj názor je takový že sjezd landsmanšaftu nesmí v žádném případě proběhnout je třeba jakýmkoliv způsobem zastavit jejich autobusy buď před příjezdem do České republiky nebo pomocí dobrých koktejlů které budou dodány do autobusu je to jedna z možností jak jim ukázat že nejsou v České republice vítání. Benešovy dekrety je soubor zákonů který nesmí být v žádném případě zrušen a neměli bychom dopouštět aby zvláště tyto zákony byly zesměšňovány platili platí a platit budou. Vpřed silou lví

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda