Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu

Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu / Oznámení / Petice / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 13:51

Šířila jsem a šířím jak se dá. Zpráva, že podepsal i FT, mně moc potěšila.
Bohužel samotným Brňanům je to evidentně jedno, co se v jejich městě chystá. Můj kamarád lékař, co se v Brně narodil a žije tam, petici nepodepsal.
Stále čekám, kdy staronový premiér tuto akci oficiálně veřejně odsoudí a zakročí proti jejímu konání. Zatím čekám marně...

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 14:43

Děkuji Vám za Vaší práci Luděk Vítek.

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 15:08

Paráda, pokračujeme...

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 18:20

Děkuji za organizaci celé akce. Jan

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 18:48

Děkuji Vám za vše, co děláte. S úctou Ladislav H.

Nepřihlášený uživatel

2026-05-10 23:30

Děkuji za vaši práci, my z Liberce jedeme 24.5. do Brna vyjádřit důrazný nesouhlas s tímto sjezdem.

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 05:47

Děkuji za informace. Jediné místo vhodné ke konání sjezdu pohrobků nacistů v České republice je TEREZÍN !!!!! Také bych doporučovala Policii ČR aby zahájila trestní stíhání všech těch pseudointelektuálů podepsaných pod zvací dopis suudeťáků na sjezd v ČR. Za propagaci nacismu. A je velmi zajímavé a pro mne velmi potěšující, že tam není ani jeden podpis dělníka, řemeslníka a živnostníka! Tihle lidé neztratili hodnoty důležité pro naši současnost i budoucnost jako je vztah k rodné zemi. K naší historii. Uvědomují si utrpení obětí (nejen) 2. sv. války a válečné zločiny které mají na svědomí němečtí a rakouští nacisté . Na které nesmíme nikdy zapomenout ! Protože jak je vidět tak stále i po uplynutí doby 81 let od 2.sv. války nacisté a nacismus stále žije. Stále jsou v ČR kolaboranti ochotní podílet se a spolupracovat na rozpadu ČR a celé střední Evropy! Jde o naší vlast, naší zem, náš stát. Je potřeba spolupracovat s vlastenci na Slovensku i v Maďarsku. Ostatně se všemi komu záleží na současnosti i budoucnosti celistvosti státu, vlasti.! Dagmar Lindauerová

Anonymous

2026-05-11 05:54

Já to říkám pořád že nás Němci osvobodili. A také jsem krásná a pohledná. A to mám tátu komunistu, předkus a diplomy na prodej

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 06:12

Jsem proti tomu, aby se u nás v ČR konal
Sudetoněmecký landsmanšaft ‼️‼️‼️

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 06:26

Nesmírně mi vadí, že po x týdnech zveřejnění této petice se vlastně nic neděje. Hlava státu tomu pravděpodobně tleská, protože je takto zaměřený a vedený svým týmem. Předseda vlády mlčí. Ten by měl svolat tiskovku a důrazně se ohradit proti tomuto sjezdu SDL na území naší republiky a tímto se i občanům ČR omluvit za nečinný postoj vlády k této akci. Pár jedinců, jako je Okamura a Rajchl je prostě málo. A současní zvolení představitelé města Brna ? Ti by měli chodit kanálama. Je to absurdní a je to ostuda.

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 07:58

Ing. František Jelínek Praha 10, Sámova 88/14, 101 00

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 09:22

Díky moc za Vaši aktivitu, je to potřebné.

Anonymous

2026-05-11 11:34

Bouráním pomníků osvoboditelů to začalo, teď nám z veřejných peněz na úkor nemocných dětí žijící neziskovka Meeting Brno tvrdí, že Němci jsou vlastně jen oběti. Stejně jako mrtví z Lidic, jako zplynovane židovské deti. Že jsou to prostě obeti, a že se za ty zavražděné Němcům teď vlastně Cesi omluvi. Tohle nenápadně přepisováni historie je nebezpečne a zvrácené. A podlézání Němcům je nechutne. Pan hejtman Grolich, jehož fotky staly 4 miliony s narkomankou a primátorkou Vaňkovou by jim lízali i posranou řiť. Neonacismus v Česku JE na vzestupu. Otázka je kdo nám z toho pomůže?! Ukrajinci, kteří hajlujou a donedávna pořádali pogromy? 

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 14:12

Děkuji za Vaši práci !

Nepřihlášený uživatel

2026-05-11 21:08

Pane Krajicku jste uzasny, vlatenec 🍀
Dekuju vam a obdivuji vas, sama se taky snazim pomahat jak to umim !
Ustoupime jednou a budeme ustupovat vzdycky, tak to v zivote bohuzel chodi !
Je jim to treba dat jasne najevo, kterou caru uz nemaji sanci prekrocit ! A to jak sudetaci tak nasi politici. ..boze jak ti jsou uplatni 🫢
Ale ono se jim to vrati jako bumerang = akce rovna se reakce !
Jsem s vami a posilam vam plnou naruc pozitivni energie 🍀
S uctou
Karla Kunesova

Nepřihlášený uživatel

2026-05-12 15:34

Myslím že už jednou Němci dokázali zničit a zhanobit Českou vlast můj názor je takový že sjezd landsmanšaftu nesmí v žádném případě proběhnout je třeba jakýmkoliv způsobem zastavit jejich autobusy buď před příjezdem do České republiky nebo pomocí dobrých koktejlů které budou dodány do autobusu je to jedna z možností jak jim ukázat že nejsou v České republice vítání. Benešovy dekrety je soubor zákonů který nesmí být v žádném případě zrušen a neměli bychom dopouštět aby zvláště tyto zákony byly zesměšňovány platili platí a platit budou. Vpřed silou lví

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3000 lidmi.

Zjistit více...