Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu
Petice
Děkuji Vám za vše, co děláte. S úctou Ladislav H.
Já to říkám pořád že nás Němci osvobodili. A také jsem krásná a pohledná. A to mám tátu komunistu, předkus a diplomy na prodej
Sudetoněmecký landsmanšaft ‼️‼️‼️
Bouráním pomníků osvoboditelů to začalo, teď nám z veřejných peněz na úkor nemocných dětí žijící neziskovka Meeting Brno tvrdí, že Němci jsou vlastně jen oběti. Stejně jako mrtví z Lidic, jako zplynovane židovské deti. Že jsou to prostě obeti, a že se za ty zavražděné Němcům teď vlastně Cesi omluvi. Tohle nenápadně přepisováni historie je nebezpečne a zvrácené. A podlézání Němcům je nechutne. Pan hejtman Grolich, jehož fotky staly 4 miliony s narkomankou a primátorkou Vaňkovou by jim lízali i posranou řiť. Neonacismus v Česku JE na vzestupu. Otázka je kdo nám z toho pomůže?! Ukrajinci, kteří hajlujou a donedávna pořádali pogromy?
Dekuju vam a obdivuji vas, sama se taky snazim pomahat jak to umim !
Ustoupime jednou a budeme ustupovat vzdycky, tak to v zivote bohuzel chodi !
Je jim to treba dat jasne najevo, kterou caru uz nemaji sanci prekrocit ! A to jak sudetaci tak nasi politici. ..boze jak ti jsou uplatni 🫢
Ale ono se jim to vrati jako bumerang = akce rovna se reakce !
Jsem s vami a posilam vam plnou naruc pozitivni energie 🍀
S uctou
Karla Kunesova
Bohužel samotným Brňanům je to evidentně jedno, co se v jejich městě chystá. Můj kamarád lékař, co se v Brně narodil a žije tam, petici nepodepsal.
Stále čekám, kdy staronový premiér tuto akci oficiálně veřejně odsoudí a zakročí proti jejímu konání. Zatím čekám marně...