Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu
Výzva k zásahu proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu v Brně
Až se nám za svá zvērstva co tady napáchali veřejně omluví a zaplatí nàm reparace, tak možná dojde na dialog, jinak ať si svůj sněm dělají doma a ne v České republice
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Nerelevantní.
Zásadně nesouhlasím s konáním sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu v Brně ve dnech 22.-25.5. 2026. Tento akt vnímám jako pokus o zrušení Benešových dekretů a zásah do suverenity českého státu.
Hana Faltysová
Ladislav Šizling
Anna Navrátilová, Hlinsko.
Odesláno :-)
Pan Babis take nekolikrat ukazal, jak nehaji zajmy lidí ČR. Jiz v toce 2015 podepsal bezpodminecnou podporu UA. V roce 2020 narizoval protiústavní opatreni a vakcinace u lzikovidu, kdyz zasekli rozpočet rekordnimi 400 MLD deficitu. U Lziukrajiny neudělal nic, abychom nepodporovalu nacizmus USA prostrednictvim UA. Ani dnes neděla nic na ochranu obcanů pri nebezpečné politice EÚ a tedy i ČR. Pochybuji, že on a jeho @, včetně SPD a Motoristů, jsou lidé hájici zajmy ČR. Natoz 11 tis. lidí, nasich podpisů, podepdaných pod peticí
Od kovidu,nejsem voličem ANO,jinak s dopisem souhlasím.Z jedné strany nás budou okupovat Němci a z druhé Ukrajinci,krásné vyhlídky😡😡😡
Souhlasím s tím, aby bylo konání sraz SDL soudně zakázáno!
Odesláno.
Naprosto nesouhlasím s konáním tohoto nacostického sjezdu, ale bohužel ve vládě a hradě sedí lidé, kteří plivají na památku padlých a paktují se s lidmi prokazatalně nacistické ideologie, tak jako kdysi jiní před II.WW. Divné je, že všichni to vědí, vidí a nic nedělají. Tato doba silně připomíná 30 léta. A je mi zle z toho, co za lidi sedí ve vládě (opozice) a jako hlava státu.
Odesláno premiérovi
6.3. jsem zaslala podobnou výzvu členům vlády a premiérovi panu Babišovi. Do dnešního dne nemám odpověď. Neodpověděli mně ani předsedové poslaneckých výborů a senátu. V roce 2026 proběhne 11. ročník festivalu, který pořádá Meeting Brno s ústředním tématem „Kde domov můj?“. Jak výstižné. Na našem území se bude konat sjezd SL poprvé. Ačkoliv mají obce a města vlastní rozhodovací pravomoc, kontrolní dohled nad nimi má Ministerstvo vnitra. Ministerstvo pro místní rozvoj má na starosti regionální politiku, územní plánování, stavební řád a přidělování dotací na rozvoj obcí, zároveň dohlíží na zákonnost postupu samospráv. Ministerstvo financí skrze Finanční správu může kontrolovat, zda dotace nejsou skrytou formou financování politických aktivit, což je u kulturních a neziskových dotací nepřípustné. Není tedy pravdou, že vláda nemá páky na zastavení sjezdu.
Zdenka Tkadlečková
a Valentová Kateřina
I tento zásah do povolení sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu v Brně patří k budoucnosti našeho národa, o kterou se pan premiér Babiš (jak tvrdí) stará. Měl by rázně zakročit a zakázat ho.
Hana Dušková
Odesláno
Jana a Ivan Kolářovi
Jaroslav Souček