Petice.com

Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu

Podpisy

Anonymous#1 Apr 09, 2026, 14:56

Ahoj ,
už jsem podepsala a poslala 💪🌞

Gabriela Šindelářová 

Nepřihlášený uživatel#2 Apr 09, 2026, 15:33
14. dubna demonstrace v Brně proti sjezdu landsmanšaftu přímo na zasedání zastupitelstva města Brna. Sraz před radnicí Dominikánské náměstí 1 mezi 8.00 - 8.30 hod. Prosím přijďte nás podpořit, bojujeme i za Vás.
Nepřihlášený uživatel#3 Apr 09, 2026, 15:49
Souhlasím a podepisují
Nepřihlášený uživatel#4 Apr 09, 2026, 18:13

Máte sice pravdu, ale mě se třebas nechtěl podpis uložit několikrát po sobě. Zadávala jsem svůj mail na seznam.cz a systém to vygeneroval jako spamovací mail, musela jsem kvůli tomu vytvořit úplně nový mail na gmail. a tam už to bylo v pohodě.

Nepřihlášený uživatel#5 Apr 10, 2026, 05:19
Marcela Marcinová Trmice 40004 CR
Nepřihlášený uživatel#6 Apr 10, 2026, 10:57
Jsem to podepsal.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#8 Apr 12, 2026, 12:47

Zdravím Vás, ano podepsal jsem a poslal/ sdílel. Ing. Aleš Bieronski, Brno.

Nepřihlášený uživatel#9 Apr 19, 2026, 15:16
Pokud se nemýlím, při tomto počtu petice může být projednána v Senátu sněmovny ČR?
Nepřihlášený uživatel#10 Apr 19, 2026, 16:22
Přidala bych ještě adresu přímo na [email protected]
Doufám, že napíšeme všichni
Nepřihlášený uživatel#11 Apr 19, 2026, 16:48
To,co se děje,je velice nebezpečné pro ČR. Naši vládní představitelé by měli adekvátně jednat a nestrkat hlavu do písku.

D.K.
Nepřihlášený uživatel#12 Apr 19, 2026, 17:21
Souhlasím se zněním této petice a podivuji se, že vláda byla doposud lhostejná s konáním Sudetoněmeckého sjezdu v Brně. Jako pozůstalá po mém otci, který byl vězněn 6 let v koncentračním táboře Sachsenhsusen Oranienburg nemohu již vzhledem k památce mého otce s tímto sjezdem v Brně souhlasit!!! Ćeská republika nebyla dosud odškodněna za zvěrstva páchaných německými fašisty a nacisty v 2 světové válce. Nepochopím jak si mohl Sudetoněmecký svaz vůbec dovolit myšlenku a přání udpořádat jejich sjezd v Brně!!!!
Ing Marie Slavíčková

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda