Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu
Demonstrace
Jaroslav Souček
Bravo, velmi dobrá pràce
Proč, protože byla překročena hranice 10 % obyvatel německé národnosti.
„Kdo si nepamatuje minulost, je odsouzen k jejímu opakování.“ — George Santayana
Tak to mě mrzí, že jsem se dříve nedostala k informaci. Jinak bych ráda na demonstraci do Prahy jela, i když mi je po 70tce. Musíme bojovat celý národ ve všech části naší země, protože se to týká všech i těch, co si myslí že o nic nejde. Ale jde a o hodně. !!!!! Nebude demonstrace na Ústecku? Tam by to mělo velký význam kvůli blízkosti bývalých Sudet. Luďka Šírová
Z pohledu člověka (nikoli poslušného "ovčana") si kladu otázku: Komu to slouží a kam tyto srazy směřují? On nám nestačil symbolický "pochod smrti" spojený s historií nejen Brna? Nám nestačil Mnichov? Brno podobně jako Praha dosloví chrlí totální "neumětely", kteří bohužel zastávají a hlavně v předchozích 4 letech zastávali úřad vlády, který naší zemi doslova vtáhnul do současné i budoucí chudoby i potencionální občanské války, neřku-li 3 světové války. Pohrobci nacistů, kolaborantů i zpochybňovačů Benešových dekretů se snaží zlikvidovat to nejcennější, a to lidskou důstojnost, právo na sebeurčení a vlasteneckou konzervativní vizi společnosti založenou na pilířích slovanské republiky. Za mne a určitě nejsem sám, jednoznačně tyto nápady postavit mimo zákon jako propagaci nacismu (pomoc cizí moci) a organizátory postavit před řádný soud. I příprava je dle platného trestního práva trestná. No a případnou demonstraci exemplarně a demonstrativně rozprášit všemi dostupnými prostředky.