PETICE PRO ZACHOVÁNÍ SAMOSTATNOSTI GYMNÁZIA V JEVÍČKU
Nepřihlášený uživatel#28 Dec 18, 2013, 13:45
PLNĚ SOUHLASÍM,SE ŠPITÁLAMA TO BYLO NEDÁVNO PODOBNÉ.ODBORNÉ UČILIŠTĚ TO STEJNÉ,MATEŘSKÉ ŠKOLKY.....atd
Nepřihlášený uživatel#29 Dec 18, 2013, 15:15
Zdravím všechny ještě normální obyvatele ČESKA,kteří jako já mají pocit,že je něco shnilého v našem státě!!! Proč rušit něco,co léta dobře funguje,co má obrovskou prestiž a vychovává vynikající studenty,za které se nemusíme stydět a kteří pokračují na vysokých školách s úspěchem? Já osobně jsem pro zrušení soukromého školství,kde si maturitu zaplatíte a vzdělání stojí za starou Belu...Studovat by měli ti,co na to mají mozek, ne ti,co mají plné peněženky!!! S pozdravem a vidiny lepšího školství Dana Šedinová
lc#30 Dec 18, 2013, 21:42
Chci aby se zachovala samostatnost Gymnázia v Jevíčku
Nepřihlášený uživatel#31 Dec 20, 2013, 15:30
Je nezpochybnitelné, že v posledních letech studují na středních školách početně velmi slabé ročníky. Před pár lety došlo v této zemi ze stejného důvodu ke zrušení mnoha jeslí a školek. Dnes stávající kapacity zdaleka nestačí následujícím velmi početným ročníkům. Až tyto děti, které teď nemají místa ve školkách a jeslích, budou chtít studovat střední školu , opět nebudou mít tu možnost pro naši dnešní krátkozrakost. Je velmi snadné školu zrušit. Daleko obtížnější je ji po letech znovu zřídit.
Nepřihlášený uživatel#32 Dec 25, 2013, 10:29
Jsem jevíčskou rodačkou a stále jeho patriotkou.Proto mne nemile překvapuje,že se musí bojovat o jednu z nejstarších samostatných institucí ve městě.3 generace z naší rodiny jsou absolventy a jsem na to pyšná.
Ve výzvě k podpoře zachování samostatnosti školy jsou informace, že je stále v zájmu studentů,je zajišťována kvalitní výuka, daří se shánět sponzorské dary.To snad hovoří o dobré práci vedení školy.
Pokud se škola stane "satelitem", je to vždy ke škodě.Ztrácí se motivace, protože rozhodování o důležitých věcech není vždy jednotné.
Proto se připojuji svým hlasem k petici a věřím - pokud nás bude hodně - bude to muset dotčený orgán vzít na vědomí a znovu zvážit. D.Kružíková (býv.Fellnerová, maturita v r.1964)
Pro
Ve výzvě k podpoře zachování samostatnosti školy jsou informace, že je stále v zájmu studentů,je zajišťována kvalitní výuka, daří se shánět sponzorské dary.To snad hovoří o dobré práci vedení školy.
Pokud se škola stane "satelitem", je to vždy ke škodě.Ztrácí se motivace, protože rozhodování o důležitých věcech není vždy jednotné.
Proto se připojuji svým hlasem k petici a věřím - pokud nás bude hodně - bude to muset dotčený orgán vzít na vědomí a znovu zvážit. D.Kružíková (býv.Fellnerová, maturita v r.1964)
Pro
| This discussion has been closed. |
petice