Petice pro zachování památníku československých pilotů RAF
Re: a co tam bude ??
já bych to viděl na Stalina nebo Gottwalda .... :-)
Re:
snad bych se s ním ani potkat nechtěla, ani jeden z těch úředníků nesahá pilotům, kteří bojovali ani po kontníky.
Spousta rádoby uměeckých děl se prezentuje úplně zbytečně, přestože to nikoho nezajímá. Tady zájem široké veřejnosti je a co udělá stát? Prasárna první kategorie. Ti co tohle rozhodli by měli trpět jako letci z RAF, když byli perzekuováni! Z.Kocián BK
Tahanice kvůli umístění památníku jsou ostudné. To stále ještě nejsme schopni docenit úlohu těchto pilotů v naši historii? Nemáme mnoho takových hrdinů, kteří se nevzdali. Památník je to nejmenší, co dnes pro ně můžeme udělat! Zdenka Kotková Lidice
Stavební úřady nejsou zrovna solidní instituce či podnik. O pomníku to rozhodnout dovedou velmi rychle ale na druhé straně přivandrovalcům stavby tolerují či nemají vůbec zájem je rešit - viz třeba stavby v K. Varech, atd. A vůbec, je to pocta pro lidi, kteří obětovali vše pro naš stát, národ. Tak proč nemají mít tento pomník, vždyť ta banda - sebranka, která o tom rozhoduje ani nezná dějiny ČR. Jen podle mne kafraj do věcí, po kterých je jim kulový.
POdle mne jim nejde o ten památník ale o ten flek. Dovedete si představit, jak by se tam vyjmala nejaká ta trafika nějakého toho pantáty z hradu, městského úřadu nebo lobisty.
nebyla jsem vůbec nadšená přístupem Anglie k nám v našich dějinách-Mnichovský diktát, Jaltská konference, před lety kontroly na letišti, nakonec i přístup k našim pilotům v jejich službách...ale tohle je něco úplně jiného-jde o lidi, kteří neváhali položit život v naději na svobodu a my z pohodlí kanceláří rozhodujeme o odstranění připomínky na jejich hrdinství...není co dodat...
Breníková, Praha
Trapná vizitka našeho úředního departmentu! Památník nechť tam zůstane, je to důstojné!
Podepisuji, tohle by se mělo zachovat.
| This discussion has been closed. |
Re: to sedí
#2: -
Jdu taky. Pavel Anděl