Parkovací místa v Orlové V. etapa
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Lidi se stěhuji z Orlové,jaké budete mít platy když od tud odéjde třeba 5-10 tis.lidí za lepším. Počkejte až zavřou šachty. Pak už bude pozdě stavět parkoviště.
Re: Re: Re: mista
U nemocnice????? Kdy jste tam byl naposledy?????
Tak zaparkujte v centru a jděte pěšky.Uděláte něco pro zdraví :-).Jen ať odtahujou.Budete parkovat aspoň normálně.
Re:
Dobrý večer a kde myslíte centru??? Orlová 1 na náměstí?? To jako jak dojedu z práce kolem 18.00 mám jet přes celou Orlovou a hledat místo k parkování a nákup mám poslat poštou nebo ho nosit?? a v noci mám jít přes celou Orlovou pěšky domů?? Tohle snad nemyslíte vážně takový názor.
Re: Re:
No představte si že já nákup nosím a dělá to tak hodně lidí.Já si nevozím zadek.A s těmi místy se jen vymlouváte.Jen potřebujete přímo u baráku.A když už jste teda tak chytrý tak jaký je problém zavést si nákup.Domluvit se ať ho někdo vezme a potom přeparkovat.Pokud by jste měl garáž tak to uděláte jak?Výmluvy,výmluvy,výmluvy.
Re: Re: Re:
Asi vás zklamu představte si,že své auto neparkuji před barákem,ale na parkovišti a domů jdu pěšky.Chytrý jste tady vy né já :D je to váš názor a že si nevozíte zadek taky vaše věc,já auto potřebuji jinak se nedostanu do práce
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: mista
#24: HammerFall - Re: Re: mista
Rozumný nápad, dejte mi 2 miliony, já si ho postavím. Mimochodem, při snáze zaparkovat u nově otevřeného nákupního centra je od 21:00 do 6:00 zákaz stání, takže si s parkováním můžeme trhnou....