Petice.com

Parkovací místa v Orlové V. etapa

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#26 Mar 18, 2016, 16:03

Re: Re: Re: mista

#24: HammerFall - Re: Re: mista 

Rozumný nápad, dejte mi 2 miliony, já si ho postavím. Mimochodem, při snáze zaparkovat u nově otevřeného nákupního centra je od 21:00 do 6:00 zákaz stání, takže si s parkováním můžeme trhnou....

Nepřihlášený uživatel#27 Mar 18, 2016, 19:38
ZA 30 roků tu nic neudělali, nejsou schopni ani pořádně obřezat větve stromů. Parkovat - kde za Billou, tak si od tam tud noste kufry když přijedeš z dovolené. Vedle baráku už nové lampy na nové parkoviště půl roku svíti a parkoviště nikde.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#29 Mar 18, 2016, 19:48

Re:

#27: -  

Lidi se stěhuji z Orlové,jaké budete mít platy když od tud odéjde třeba 5-10 tis.lidí za lepším. Počkejte až zavřou šachty. Pak už bude pozdě stavět parkoviště.

Nepřihlášený uživatel#30 Mar 18, 2016, 19:53

Re: Re: Re: mista

#20: - Re: Re: mista 

U nemocnice????? Kdy jste tam byl naposledy?????

Nepřihlášený uživatel#31 Mar 23, 2016, 10:56
Lidi, opravdu už s tím je třeba něco dělat! Podepisujte, ať se nám bydlí, alespoň trochu kulturně. Vždyť dobré parkování je dnes naprostá samozřejnost. To, že pár důchodců, kdysi odmítlo a zmařilo plán nějaké akce, to už nemůžeme dopustit.
jentak#32 Mar 23, 2016, 23:22

Tak zaparkujte v centru a jděte pěšky.Uděláte něco pro zdraví :-).Jen ať odtahujou.Budete parkovat aspoň normálně.

to snad není možné#33 Mar 24, 2016, 18:33

Re:

#32: jentak -  

Dobrý večer a kde myslíte centru??? Orlová 1 na náměstí?? To jako jak dojedu z práce kolem 18.00 mám jet přes celou Orlovou a hledat místo k parkování a nákup mám poslat poštou nebo ho nosit??  a v noci mám jít přes celou Orlovou pěšky domů?? Tohle snad nemyslíte vážně takový názor.

jentak#34 Apr 14, 2016, 13:39

Re: Re:

#33: to snad není možné - Re:  

No představte si že já nákup nosím a dělá to tak hodně lidí.Já si nevozím zadek.A s těmi místy se jen vymlouváte.Jen potřebujete přímo u baráku.A když už jste teda tak chytrý tak jaký je problém zavést si nákup.Domluvit se ať ho někdo vezme a potom přeparkovat.Pokud by jste měl garáž tak to uděláte jak?Výmluvy,výmluvy,výmluvy.

Nepřihlášený uživatel#35 Apr 21, 2016, 19:21

Re: Re: Re:

#34: jentak - Re: Re:  

Asi vás zklamu představte si,že své auto neparkuji před barákem,ale na parkovišti a domů jdu pěšky.Chytrý jste tady vy né já :D je to váš názor a že si nevozíte zadek taky vaše věc,já auto potřebuji jinak se nedostanu do práce