NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!
Re: Nesouhlasím
#1: - Špatná zpráva pro všechny kteří byli kdykoli, kýmkoli okradeni v tomto státě. Podle veřejného mínění ponecháme vše a navždy zlodějům. V tomto případě státu, který je pokračovatelem komunistických lumpáren. Vážení občané, zamyslete se s čím to vlastně nesouhlasíte.
Re: Re: Re: Já nesouhlasím s legalizací komunistických krádeží.
#582: - Re: Re: Já nesouhlasím s legalizací komunistických krádeží.
Moje církev získala majetek výhradně se sbírek svých členů. Na vše jsme si poctivě našetřili. A komuniste nám to v pasesátem roce vše po zákazu církve zabavili. To je jen pro vysvětleni, odkud vzaly cirve majetek. A církve nejsou jen katolíci.
Re: Záplavové humanitární konto ?
#586: Darli - Záplavové humanitární konto ?
Zrovna tak jako Kalousek nikdy nevyúčtoval peníze, o které nás obírá formou povodňové daně. Kde ty peníze jsou? Kde pomohli někomu ze zaplavených nebo postavilil nějakou povodňovou hráz? Žeňme je k odpovědnosti, požadujme po nich vyúčtování každé koruny - vždyť ty peníze mizí a temné díře, my platíme a oni bohatnou!
Vydělávejte 2% denně
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
Re: Vydělávejte 2% denně
Už sem Ti to psal na více peticích. Sem ta Tvoje zlodějna nepatří,dělé si reklamu nehde jinde. Je to nejaká novodobá zlodějská obnova,Letadla. By mě zajímalo,kderé debil ně bude cpát dneski zadarmo prachy,nenech se vysmát a neoblbuj!! Lidi nemaji na žrádlo a na okrádání só tady ti debilové z vlády,tož klídek, vyšum a už neotravuj! PS. Reklamy se podávaji jinde.
Re: Vydělávejte 2% denně
Horší jak ta církev , hned zveřejnění zneužiješ ke svému nahrabání !
proč policie nekoná vůči cikánům - viz zbytí mladých chlapců z Olomouce ze 27.4.2012 - absurdistáán !
| This discussion has been closed. |