FLÉDA V OHROŽENÍ: PETICE NA PODPORU KLUBU
Tady je vidět jak někdo tahá za nitky a má s budovou své vlastní plány a omezení provozu či úplné zrušení je jen začátek tohoto velkého kolotoče.
Jsem pro zachování tohoto místa, který je rozvojovou kulturní částí Brna a také jeho dobrou vizitkou ve světě. Zaslouží si finanční injekci na odhlučnění a další drobné úpravy jako např. obnova fasády.
?
piškotéka Caribic? zaplivaný Tabarin? rádoby snobský Mandarin? zloději prolezlé Charlies? ...
Navíc když ve všech zmíněných místech nemá hudební produkce nic společného s kulturou ani uměním?
fuj!
Re: Hluk
bydlím 30 metrů od klubu. V životě jsem neměla problém s hlukem. Pokud se to týká koncertu nebo party. To že dělají lidi bordel před flédou není ale problém klubu Fléda nýbrž chováním těchto lidí, kteří se před klubem zdržují a chlastají. Klub Fléda by uklízet chodník a komunikaci nemusel, protože pod tento klub dávno nespadá - ale dělá to. za svoje peníze na svoje náklady!!!!!!!!
Stojí za přečtení
[email protected]
zdravím všechny nekulturní Brnáky,kteří mají zájem zlikvidovat jediný fungující Klub v Brně.
Pokud máte spory osobní tak vynechte prosím lidičky co se chtějí bavit a užít si toho mála co mé rodné město Krno nabízí.Klub Fléda by měl být po právu uznán jako Janáčkovo divadýlko a to nedotknutelně.A nebo v tom divadýlku otevřeme ukrajinsko-veitnamskou tržnici?
Uvědomte si Krnané,že ta práce produkčních živý trat od Pionýrské až po Semilaso.At se vám to líbí nebo ne tak mám prostě pravdu,která mne ovšem mrzí.Radši se zamyslete nad tím kdo vám sponzoruje sport a co tím dopouštíte.Nejmenovaný sponzor otevírá jednu hernu za druhou a to je stejný problém jako ty naše ,,drogy,,!!!!,které jsou ovšem pro většinu lidí pomijívou součástí života dokud nepřijdou starosti jiné.CHCEME SE BAVIT SVOBODNĚ !!!!!!!
Máte naší podporu!
| This discussion has been closed. |