Stop šikanování Vlada!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Stop šikanování Vlada!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:40

Tv Prima udělala z VV paskvil.Z této soutěže mám pocit,že zde jde jen o psychické zničení a ponižování Vláda.Je to ukázková šikana!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#302 Re: Re: Už neuvidíme NIC ??!!

2013-11-23 08:41

#297: - Re: Už neuvidíme NIC ??!!

Díky !!!! Změnili nějak adresu....

jana

#303 šikana

2013-11-23 08:42

Tv Prima vaše šikana Vladka je víc než nechutná.Pokud by tam nebyl Vladko tak sledovanost nemáte žádnou.
A fanoušky Vladka už opravdu nebaví koukat jak ho tam furt šikanujete.
Už tu Reginu konečně vyhodte nikdo na ní zvědavaj není.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:42

Souhlasím se všemi. Je to šikamna na Vlada. Tolik pro sledovanost Vyvolených udělal. Kdyby nebylo jeho, tak je tam nuda. Je to cílené vydíráni od Primy!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:43

Prima se mi zdála docela prima na rozdíl od bulvární Novy ale nyní po skončení VV2013 ji již nebudu nadále sledovat.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:46

To nemá chybu...Alena Jahodová
Milé hospodynky, hlavně ty z paneláků a ze velkých sídlišť, tam kde máte nějakou zeleň, dnes prosím nezapomente slupky od brambor nebo od jablek nebo jiné věci, které se v půdě rozkládají vyhodit místo do koše z okna na trávník nebo pod nějaký strom, pokud u Vás na sídlišti stojí nebo ke keři. Pokud Vám budou sousedé nadávat, odvolejte se na Primu, že tam mají hygieničku, která toto přímo přes televizi doporučuje a pokud by jste se náhodou dostali do střetu s Městským úřadem a jeho přestupkovou komisí za přečin znečištování veřejného prostranství, pokutu Vám
udělenou jistě Prima ráda zaplatí, je to přeci na radu Reginy Holáskové, hlavní hygieničky televizní stanice Prima !!!!!!
Fany

#307 Šikana Vladka

2013-11-23 08:51

Myslím že to Prima štáb, už přehání a přehnal takhle šikanovat člověka to už opravdu hraničí s trestnou činností ,myslím že Vlado to ustojí ví dobře v jakou v nás má podporu ale štábu Prima bude ještě horko a ti po skončení této soutěže,a tak mě připadá jedno pokud by to vyhrála Pája BYLO BY ASI KRÁLOVSKÉ DĚLENÍ PĚTI MEGA.PÁJA MIRKA A ŠÉFOVÁ ZE ŠTÁBU KÁMOŠKY SI MAJÍ POMÁHAT...........
VaciHD!!!!

#308 Fuj Regina!!!

2013-11-23 08:55

To, co děláte Vladkovi už hraničí se šikanou! Diváci si ho zvolily zpět a ne nějakou Reginu
Majka

#309 Re:

2013-11-23 08:55

#300: -

...měli by štáb i se šéfovou vhodit do studené vody. :-)))))...aby se probrali ale soutěž je už pomalu u konce. Spíš je pan ředitel kopne do zadní části těla. Škoda, že je neměl na starosti  člověk,  který je měl  před xlety.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:56

Toto co provádí štáb,je opravdu do nebe volající,šikana a ponížení,má být pro vilany neviditelný,co toto je??Kdyby ho nechali být,tak předvede toliko zajímavých věcí,které on dobře umí,zasmáli by jsme se.Ale nyní ho deptají,a toto jim připadá jako výborný nápad.Nevím jestli to Vladovi stálo za to,jít do těchto Vyvolených.Přeji mu aby to vyhrál,jestli si myslí,že mu to pomůže jít si za svým snem,ale ke svému vnitřnímu štěstí potřebuje asi něco jiného.Nechat tam kus zdraví, pro pobavení jiných a sledovanost televize......nikdy......

Po Vyvolených,už televize Prima u mě skončila...BOJKOT PRIMĚ,JIŽ NEBUDU SLEDOVAT....

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 08:57

Vím, že VV jsou drsná hra. Tato řada je pojatá jako psychologická. Zábavy pro diváky štáb moc nevymyslel a celá hra je o tom, dostat favorita do kolenou. Myslím, že Vladkovi už ani nejde o 5 mega, ale o to aby ho soupeři na těch kolenou neviděli. Celá štvavá kampaň štábu se míjí účinkem, protože my ho máme rádi se vším všudy. Nikdy neintrikoval proti soupeři a jeho soupeři se od něj mají ještě hodně co učit.

Nepřihlášený uživatel

#312 Re:

2013-11-23 08:57

#305: -

Bude nás hodně, co se na Primu nebudou dívat,,,,,,,

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:00

Všechny výbuchy Vlada jsou provokace štábu VyVolených,co se týče Romany,vždy začal podnět k hádce z její strany a štábu se to líbí,jedině proto má Prima nějakou sledovanost.Ten,kdo by měl být trestaný,je štáb,který ví,jak bude Vlado reagovat na určitá idividua,která mu tam posílají.Proto podepisuji petici.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:13

.Petr Skála
Včerejší Vila živě byla užasná... Naprosto dokonalý sestřih.... Jen Prima trochu pozapomněla ukázat co těm hádkám předcházelo... Pokud se dobře pamatuji a to mám dobrou paměť a pravidelně jsem sledoval on-line, tak ani jednu z těch hádek Vlado nevyvolal... První hádku vyvolal Martin a to i přes to, že jej Vlado asi pětkrát upozornil, že se s ním nechce bavit.... Další vyvolala Eva, když nechtěla hrát na vězně a tím neplnila úkol. Poté byla hádka s Reginou, k té není snad co dodávat, tu bych asi rovnou umlátil za její keci a né jen seřval, za to že vyhazuje jídlo kterému nic není... Poté následovala hádka s Romanou, která nechtěla plnit úkol a Vlado jí to v klidu řekl, že je líná a nic nedělá a ona na něj okamžitě začala štěkat i když jí opakovaně upozornil, že se s ní o tom bavit nebude... Dále byla hádka s Lucií ohledně jídla... Vadilo jí, že si má o jídlo říkat Vladovi... Nejdříve večer všechno jídlo ukradla a ráno začala jít do Vlada... Když ten jí oponoval slušně rozbrečela se a tak se začali hádat... Poslední byla opět s Reginou a ta to dělala úmyslně.... Nevím proč dostal samotku, když jí nikdo jiný za své chování
, fyzické útoky, nadávky a urážky nedostal.... Také nechápu proč by se měl omlouvat "DÁMÁM" jen on, když jak od Romany, tak Reginy na něj padla spousta sprostých a urážlivých výroků.....

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:17

Přidala,jsem se ,protože to co jsem shlédla na prima loove...mě doslova šokovalo...mám to nahrané...jestli Vladko se dopustil toho co sestřihali a dali ,na obrazovky...a pak přišel ,,,trest...proč nebyl trestán Tomas..a další kteří měli daleko silnější provokace a Thomas...napadení...tohle jste ignorovali....J á být Vladkem jdu okamžitě pryč....Vy jste si udělali opravdu reklamu....primo...Ale tímto jste pobouřli,lidi a jak čtu,ještě více jich bude Vladka podporovat.Ale jsme jak v Americe...šikana ,za kterou se v televizi,perou lidi a Vy jste to udělali totéž a před národem....Jarka
Petra

#316 Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 09:17

#236: - Re: Jaká šikana???

Ano, ráda se přihlásím do pětky :-)

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:21

Dnes by měli na plazmu pustit komenáře na podporu Vladka

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:21

To co ukázala Prima v pátek je hnus..

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:22

nesouhlasím se štábem, je to veřejná šikana na Vlada prostě hnus peníze za SMS pošlete zpět všem

Nepřihlášený uživatel

At se TV PRIMA stydí tohle není Reality sou,opravdu tohle je teror, a k Regine, škoda slov, podporuji jen Vlada, Prima moc dobře ví, proč si ho tam vzala,jsem zvědavá, jak se ted zachovají.Ve štábu jsou asi jen bezpáteřní lidé,jinak to nevidím

Nepřihlášený uživatel

Nemohu souhlasit s hrubým porušováním pravidel samotným štábem VV.Šikana vedená od samého začátku proti soutěžícímu Vladkovi Dobrovodskému je do očí bijící.V televizi vše sestřihané a lživě upravené !! Je nás moc,kteří na on line vidíme,co se tam děje !!!!

Nepřihlášený uživatel

#322 Re: Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 09:23

#237: - Re: Re: Re: Jaká šikana???

Jste tu všichni zaslepení Vladkem... podobnými tresty si tam prošel skoro každý! A za některé výlevy by mohl být Vlado už taky dávno vyloučen, viz. jeho hysterické mlácení do dveří zpovědnice. A jak měl castello na čele nálepku "odpad", to nebyla psychická šikana? Tímto se ho nějak nezastávám... nefandila sem mu. Ale když chcete měřit všem stejně, podívejte se dobře znovu zpět co se vše ve vile dělo. Toto není dovolená, ale hra o velké peníze. Nejen vladko tam psychicky zkouší, uvědomte si to už konečně.

Nepřihlášený uživatel

#323 Re: Re: Re: Re: Re: Jaká šikana???

2013-11-23 09:29

#322: - Re: Re: Re: Re: Jaká šikana???

muzes byt konkterni kdo dostaval takove tresty????

mila

2013-11-23 09:33

bohužel je to pravda co štáb udělal at se omluví regína a jde ven a romana tak též omluvit proti vladovi je šikana opravdu velkým regína a romana at se omluví před celým národem vladovi

Zdenka
Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 09:37

Štáb spadl na samé dno morálky. Prosím ředitele TV Prima, aby zasáhl. Okamžitě! Ale okamžitě!!!! přestaňte Vladka ponižovat. Je mě hodně smutno, že moje oblíbená televize se chová nelidsky a předvádí štvanici i šikanu morálního a skvělého člověka. Mám pocit, že se tam museli všichni zbláznit!!!!