Stop šikanování Vlada!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Stop šikanování Vlada!

Nepřihlášený uživatel

#251 Re: Šedivou Šárku vyhodit!!!

2013-11-23 01:31

naprosto souhlasím !!!!!!!!!!#248: prášulka - Šedivou Šárku vyhodit!!! 

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 01:43

Nebaví mě sledovat podpásovky na Vlada. Televize Prima a její štáb ať se stydí za nehorázné dění ve vile !!!!!!!S Reginou na Mars posaďte ji do talíře a vystřelte...!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 01:46

My jsem za svoje peníze SMS poslali Vladka zpět, protože ho chceme!  vidět !!! Štáb na 83 procent diváků kašle!!!!!!!!!!!!! A dá ho na samotku!!! Místo toho, aby bavil diváky!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 01:55

Nepřihlášený uživatel

#255 Re: Re: Šedivou Šárku vyhodit!!!

2013-11-23 01:58

vlasta

#256 Re:

2013-11-23 02:27

#243: -

Myslím si, že Tereza nemůže zasahovat do režie štábu ,ale i tak uvádí věci na pravou míru už jen svými dotazy na soutěžící.Jinak souhlasím, že TV PRIMA by měla nést následky za šikanu na osobu v uzavřeném prostoru.A tím nemyslím jen dnešní vězení "jmémem republiry"neoprávněně použitým,ale i další jako př.funkce superbos (3týdny) návrat hráčky,kterou jsme poslali domů,několikadenní "kartáčování" od spoluhráčů.Vlastně poslední dny byly úkoly převážně jen proti p.Vladovi.Žádný občan zavřený s lidmi rozdílné povahy a věku by neustál šikanu ne jen od režie a štábu, ale i spoluhráčů,kteří tuto hru pojali ne o tom nejlepším z nich,ale jak zlikvidovat jediného soutěžícího ve hře vyvolených.Pokud jste milá Primo chtěli hrát tak jak hrajete,neměli jste nám divákům umožnit online kamery.Také jste neměli neoprávněně požadovat naše peníze,když se snažíte udělat z nás rukojmí,protože mi jsme si tuto šou oblíbyli pro jednoho fér hráče a fandíme mu.Přeji p.Vladkovi pevné zdraví a budu se "modlit",aby vaši šikanu bez následků na zdraví přežil.Co přát Vám???

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 03:09

FUJ co to je? Vlado a neúcta k ženám? To si má vzít příklad z Hradila? Vlado se k ženám chová tak, jak se ony chovají k němu. Kdyby mu Prima necpala pod nos psychopaty na drogách (byˇméně než malé množství :-)) a systematicky ho psychickými rozbory neničila, tak by i tu Reginu ustál.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 04:32

souhlasím s tím že Vlada terorizujete a psychicky deptáte,několik dní Vám nevadí jeho chování a po vyhraném duelu mu takto dodáváte sílu!!! my vidíme i sledujeme VV a víme že je vždy vyprovokován!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 04:51

Co udělala Prima je to hroznž.Už mně Prima nezajíma.Takto zdeptať tak hodného kluka, co tam dělala Romana její hádky a všechni.Prosím Vás postte Vladka ve i tak ho nedáme a budeme bojovať za něho

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 05:07

Přidávám se ke všemu, co je v petici napsáno. TV Prima v přímém přenosu hrubě, až hyenisticky psychicky týrá, šikanuje a oproti ostatním spoluhráčům diskriminuje divácky nejoblíbenějšího a nejférovějšího člověka v letošních VyVolených. Nebývalým způsobem pohrdá jeho fanoušky tím, že zcela ignoruje jejich názory, přitom právě je jen jejich zásluhou, že je vůbec nějaká sledovanost. Dvojité hajlování Regíny jsme viděla na vlastní oči, stejně tak všechny ostatní pečlivě připravené provokace, nejen její, které měly Vladka dovést k psychickému výbuchu. Je neskutečná hanba, že si toto může TV Prima dovolit a jen doufám, že za to budou všichni ze štábu, kteří za to nesou zodpovědnost, po zásluze potrestáni!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 05:36

Je neskutečné co musí ten Vlado vydržet!!!Chtějí ho psych.zničit!! Toto už není hra,ale zrůdnost.Za to prosím dejte mu hlasy,atˇ vyhraje.Zaslouží si to,protože to by nevydržel ani kůnˇ!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 05:39

#3: -

Plne súhlasím, že ide o šikanu Vladka. Stále mu hádžu polená pod nohy - nielen súťažiaci, ale hlavne štáb. Sledujem pravidelne - hlavne kvôli Vladkovi a už je to až trápne ako sa mu to snažia neustále znepríjemniť...

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 05:56

kdo dal šárce šedivé lesbické přítelkyni soutěžící pavlíny vystupovat a rozhodovat,, Jménem České republiky se odsuzuje k domácímu vězení a zákazu se přiblížit na dva metry ke jmenované regině holáskové,,když o tom nerozhodl řádný soud,který má jedině tuto pravomoc.Jakou misi tam má právě Regina za naše poslané peníze nikdo z občanů ji tam nezvolil a již jednou ze soutěže vypadla.že se potřebovala zašít do tepla,vykoupat,dobře se najíst napít a zadarmo pokouřit je plýtvání našimi penězi.My jsme chtěli jenom dobrou zábavu.

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 06:20

Vlado nedáme Tě!!!

Nepřihlášený uživatel

#265 Na TV Prima jsme zaslali :

2013-11-23 06:42

Dobrý den všichni, kteří řídíte TV PRIMA !
Oznamujeme Vám, že po ukončení Vaší "vymývajícímozky reality Vyvolení 2013" ( ať už dopadne jakkoliv),mažeme z našich programů TV PRIMA !

To, co předvádíte, je dokonalá manipulace v přímém přenosu a nevšimnout si toho může jen opravdu snad nevidomý.

Nikdy nás nenapadlo, že k takovým ubohostem, podrazáctví, manipulací, lží a překrucování skutečností vůči divákům a hlavně soutěžícím,
se sníží veřejnoprávní médium !!!!!
Vy jste vážně celá TV PRIMA realityšou celé republiky !
Děkujeme, že jste nám konečně otevřeli oči, jak se to dělá....
Můžete si vysílat tisíce "Krausů, Pohlreichů, Cest domů..." - DĚKUJEME, ODCHÁZÍME !

Vaše ( již minulá ) divačka a minimálně dalších 20 přísedících i s rodinami.

Nepřihlášený uživatel

Jsem zhnusena,tím co provádí FTV PRIMA v pořadu Vv 4 řada.Tohle je už za hranicí lidskosti a mělo by se to řešit.Ať se stydí pan ředitel za to,že tohle dokáže nechat páchat ve své televizi.Hanba TV PRIMA a jejímu vedení.Končím s touhle stanicí.

Nepřihlášený uživatel

Už jsem se ke svinstvům,které provádí Prima,několikrát vyjadřovala.Jejich reakce na výhru Vladka 22.11.je vrcholem hnusu,ubohosti a pohrdání,jak Vítěze duelu,tak námi všemi sypajícími diváky!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 06:51

Ponižování a šikanování člověka v přímém přenosu, měla by zasáhnout rada pro televizní vysílání, tohle nemá ze zábavou nic společného...

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 06:52

Místo oslavy drtivě vyhraného duelu samotka??? Štábe to už je za hranicí! Vlado táhne tuto soutěž bez něho byste jí mohli ukončit dávno!
Regína , která byla poslána domů dál šíří své bludy?
Opravdu nechutné!

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 06:53

že se štáb nestydí

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 06:53

Jsem pro aby Vlado měl důstojný..pobyt do konce hry..Byl Thomas..atd...kteří měli horší chování...a potrestání nebyli...

Nepřihlášený uživatel

#272 Re: Re: Šedivou Šárku vyhodit!!!

2013-11-23 06:56

#251: - Re: Šedivou Šárku vyhodit!!!

souhlasím.... a doufám, že ji už nikdy nikdo nepustí k takové práci... podělala co mohla..

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 07:01

Už jsem babička a zažila jsem dost dobrého i zlého.A tuto petici jsem podepsala,protože já sama zažila neskutečnou šikanu,ze strany nadřízeného,který byl o 30 let mladší.Dopadla jsem tak,že moje tělo,mozek totálně zkolabovalo.Ze 70 kg jsem zhubla na 48 a ještě po roce a půl nemohu do práce.Je to něco hrozného,dívat se jak šikanují a týrají VLADA.Nechce se mi ani věřit,že štáb VV si může toto dovolit,hazarduje s lidským zdravím.Řekla bych,že toto je už na žalobu.Dobrevová Jarmila PRAHA

Nepřihlášený uživatel

2013-11-23 07:07

Okamžitě ho pusťte a nehrajte si s duševním zdravím pana Vladka Dobrovodského i s duševním zdravím nás, slušných lidí!
bamari

#275 Re:

2013-11-23 07:08

#2: -

Vlado byl potrestán za hlasy a podporu ,kterou mu mi diváci dáváme,protože PRIMA nehraje fér hru už od začátku.Za naše peníze,které v SMS posíláme Primě,ho ještě terorizují,šikanují a deptají...Proč on jeden ,to má mít tak těžké a ostatní jen lážo plážo proplouvají.Nespravedlnost!!!!!!