Petice Za zrušení Senátu ČR

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení Senátu ČR

Jebal

#26 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-07 12:05

Jen se podívejme na krajské město Teplice odpadnul senátor Kubera a na jeho místo se hned derou   " DVACET ZÁJEMCU " SENÁTOR JE ZAJIŠTEN DO SVÉHO SKONU BERE NEHORÁZNÉ VYSOKÉ MĚSIČNÍ ČÁSTKY!!!!  A TED SI PŘEDSTEVME CELOSTÁTNÍ VOLBY DO SENÁTU!!!!

 Je  81 senátorů  na tak malou zemi jako jsme my !!! Při volbě na každé senátorské křeslo se uchází 35 zájemcu ! 2500- skoro 3000 zájemcu  chtějí senátorský plat za spaní v senátorském křesle! ČESKÝ NÁROD POŽADUJE ZRUŠENÍ  PŘEBYTEČNÉHO  SENÁTU 

          PODEPISUJME PETICI  ABY SE VĚDĚLO ,ŽE TUTO ORGANIZACI JE TŘEBA

                         ZRUŠIT!

čan Jan

#27 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-07 20:19

#1: - Pithart????? TEN BLB?????? TEN NA CO ŠÁHNUL HNEDKA TO CHCÍPLO!!!
Pitharta, než je mainstreamovými médii lidem vnucován. V jeho vystupování jsem vždy pociťoval určitou faleš a neupřímnost. Když mě před jmenováním přijal, tak tvrdil, že mě bude velice podporovat a že vnímá to, jak důležitý sektor budu řídit. Opak byl pravdou. Po půl roce mě odvolal krátce poté, co jsem v rekordním čase dotáhl do úspěšného stadia privatizaci mladoboleslavské automobilky Škoda, které hrozil krach, a samotné ministerstvo zrušil. Jeho přístup na mě působil jako přetvářka, vysoce kontroverzní přístup v hodnocení osob, činů i událostí současných i minulých, povýšenectví. Zatímco u Petra Pitharta jsem vnímal neupřímný postoj, u Miloše Zemana to bylo jiné. Ten si nebral servítky, nepracoval v rukavičkách, to je všeobecně známo z jeho povahy, ale člověk naprosto jasně věděl, co si myslí. Byl věcný, dokázal zvýšit hlas, ale člověk to bral, věděl, že to tak cítí, že to tak vnímá a hodnotí názor či postoj ministra, kdežto u Petra Pitharta jsem nikdy nevěděl, na čem jsem. Nikdy jsem z toho neměl dobrý pocit, na jednání této vlády jsem nechodil s příjemnými pocity.

 

čan Jan

#28 Re: Ren

2020-06-07 20:21

#8: - Ren  vážený pane vše co jste navhrhnul je lepší nežli živit 81 zbytečných senátoru

 

Jebal

#29 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-10 10:35

Proč? Vystrčil na Tchaj-wan: přeci je Geroj, nikdo na světe z politiku tam nejezdí ,ani neléta jen”pepa Vyskoč”!
Pravicový senátoři si tímto chtějí zvýšit u lidu svou reputaci-ale moc jim to nepomuže .Je pravda ,že senátu vubec nezáleží na lidech tohoto státu
Je dobře, že Miloš Vystrčil pojede na Tchaj-wan?

Ano
6%
Ne
94%
hlasovalo: 100613 lidí Český národ požaduje zrušení zbytečného senátu proto podepisujme petici
 

Čan

#30

2020-06-10 10:40

česká pravice  se senátem jen škodí našemu státu! Stačí se podívat jak pravicový (odborníci) hŘIB,nOVOTNÝ A ŘADA dalšich zničila česko ruské vstahy!!! To jim nestačí tak Vystčil ODS pravičák

jede to opět českému státu pořádně ZKURVIT! PROTO JE NEVOLÍM

Jebal

#31 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-14 17:06

Senát Parlamentu České republikyReferendum o zrušení Senátu? Štěpánek promluvil o tom, co ukázala nízká účast voleb nástupce zesnulého KuberyObčané naší země druhou komoru parlamentu nikdy nepřijali, považují ji za zbytečnou a svůj názor demonstrují nohama. K volbám do Senátu zkrátka nechodí,“ míní politik.
Otázka se přímo nabízí: Lide, chceš dvoukomorový parlament? Jednoduché to ale nebude v žádném případě. Žijeme totiž v prapodivné době. Právě ti, kteří mají za všech okolností demokracie plná ústa, a také v Senátu hřadují v množství větším než malém, se referend, rozuměj – lidí, bojí jako čert kříže,“ zdůrazňuje Štěpánek.
Proto je třeba podepisovat petici proti senátu https://www.petice.com/forum/19934

Čan

#32 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-15 16:37

Občané naší země druhou komoru parlamentu nikdy nepřijali, považují ji za zbytečnou a svůj názor demonstrují nohama. K volbám do Senátu zkrátka nechodí. Naposledy při doplňovacích volbách v Teplicích a na Praze 9 se namáhalo k volebním urnám pouhých 9, respektive 11 procent oprávněných voličů. Výsledek pak určuje žalostně nereprezentativní menšina," Námitka, že si za to voliči mohou sami, neboť nevolí, neobstojí. Volí nohama. Demonstrují, co nechtějí," píše se ve Štěpánkově komentáři.Závěr? Senát, takto nereprezentativně zdegenerovaný, není pojistkou demokracie, jak se nám už léta kdekdo snaží namluvit, nýbrž jejím deformátorem," uzavřel svůj komentář Petr Štepánek.má jasno Petr Štěpánek.pLNĚ SOUHLASÍM A PODEPISUJI!

DREUY

#33

2020-06-18 12:40

Němcová mívá sklony k momentům upřímnosti, tak si jeden dopřejme i nyní: Senát je prostě lepší politický důchod než sněmovna, v níž se skutečně rozhoduje, a proto často připomíná jatka. Senát vás naopak krásně zneviditelní. Pamatujete třeba ještě na prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše? Zde vidíme jasný příklad komu slouží senát:politici kteří sedí ve sněmovně 30 let chtějí sedět az do své smrti za měsíčný příjem min: 80 tisíc
Tak na to máme český senát-odkladiště nepotřebných politiku protodávám hlas ppro ukončení senátu

 

Jebal

#34

2020-06-21 07:12

Protože jedovatá pravice v čele  se senátem a Zdechovským, absolutně nic nezmužou poctivou cestou... tak to zkusily za pomoci německé europoslankyně která sama dělá podvody.
Premier by okamžitě měl vyhlásit předčasné volby ,tím by český národ -vlastenci se zbavily Kdučsl+top03%+Gazdíku+Stan! Tyto strany i s piráti Ods jen rozeštvávájí mezilidské vztahy a pro národ absolutně nic neudělali a nedělají a nikdy dělat nebudou. Protože tyto strany jsou prozápadní-hájí zájmy západních státu a hlavně své kapsy!!!Poroto podepisuji tutopetici

Více zde: https://jsi-li-za.webnode.cz/postrehy/

DREUY

#35

2020-06-21 07:16

 „O panu sernátorovi Vystrčilovi nebylo nikdy nějak slyšet a najednou jsou ho plná média, jak ‚statečně‘ jede provokovat Čínu,“ kokotko . Plně podpořím tutot petici

DREUY

#36

2020-06-23 12:10

Tak si představte 30 let se dloube v nose a chce do senátu chce být prezidentkou?????

Bývalá předsedkyně poslanecké sněmovny Miroslava Němcová (ODS) ve videu na sociální síti uvedla, že rozhodnout se pro ni kandidovat do Senátu nebyla rozhodně jednoduchá věc. Probudila se v ní však dle jejích slov bojovnost. Nevylučuje ani kandidaturu na prezidenta, v čemž ji nepřímo podpořil i předseda poslanců TOP 09 Miroslav KalousekFUj-fuj fuj Bože, ochranuj český národ před Němci a Němcovou a podobním plevelem!!!!! Nedej bože aby se to stalo-okamžitě se stěhuji do Ruska!proto dávam hlas pro zrušení zbytečného senatu

Více zde: https://jsi-li-za.webnode.cz/postrehy/

ČanEK

#37

2020-06-25 16:30

Anketa
Má smysl existence Senátu Parlamentu ČR?


2%
Nemá
98%
hlasovalo: 300661 lidí  názor s touto peti je vidět národ nepotřebuje SENÁT APROTO PODEPISUJI

flaska

#38 Kalousek odchází ze sněmovny???? Kam?? samozřejmě do senátu!

2020-07-14 17:37

 Sebevědomný Kalousek: Za 20 let všichni pochopí, že jsem položil základ dobrých časů..... 

Je neuvěřitelné, že skoro po 30 letech svého působení v politice Kalousek, soudy stále neumí ho poslat do vězení"
Mirda, Top05 a ostatní pravicové strany, vejdou do dějin jako nejhorší politické strany, kteří občanum po Klauzovi, nadělali nejvíce škod ! Národ je měl už dávno "asi MILOVAT"

DREUY

#39 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-07-15 12:20

Senátoři, nikoliv Zeman a Čína. Hamáček uvedl, že Kubera čelil tlaku ze strany kolegů v senátu. Prý mu vyhrožovali odvoláním... tak Hamáček to určitě ví když má pod sebou tajnou službu BIS!!!

Jsou to neřádi darmožrouti které musíme si vydržovat ČESKÝ SENÁT POVINNĚ NEVOLIT!

SOUHLASÍM A PODEPISUJI

Čanek

#40 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-07-24 04:45

Řeporyjský PRASE Pavel Novotný (ODS)   oznámil, že jeho městská část bude mít ze severu do dvou let čtyři nové ulice. Jedna z nich by pak měla být pojmenována po

Šumavský převaděč a agent CIA. 

Králi Šumavy. Tací se dostanou do senátu a na takové pozice kde za pár let budeme mít i náměstí Adolfa Hitlera!! Poroto podepisuji tuto petici SENÁT ZRUŠIT!

5**

#41 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-08-15 09:20

O 27 senátních křesel: se letos utká 235 uchazečů většinou z ŘAD PRAVICOVÝCH POLITIKU KTEŘÍ BY NEJRADĚJI VLEZLI USA  HLAVOU PŘÍMO DO ŘITI!!! PROTO DÁVÁM HLAS PRO ZRUŠENÍ SENÁTU!!!

KIBY

#42

2020-08-31 09:52

„Český senát a ČT je součástí úpadku obecné kultury a slušnosti, podobně jako jiné TV stanice, a každé zveřejnění debaty s SENÁTOREM vYSTRČILEM  panem Šarapatkou jen potvrzuje šíři a hloubku této degradace, která je povahy celonárodní.“sOUHLASÍM SE ZRUŠEÍM SENÁTU A čt24

KOMERS

#43

2020-09-06 06:30

Pozor:!!!

Do Sněmovny se ovšem připravují a v Praze určitě projdou jak fanatická stávající poslankyně Němcová, stejně jako hysterický ředitel Knihovny Václava Havla Žantovský. 

Drtivá většina našich občanů se staví za rozpuštění Senátu a je nepochybné, že jeho úloha právě s ohledem na jeho liberálně extremistické složení vyvolává odpor měsíc za měsícem. Senátní volby na podzim v zásadě nepochybně tento obraz zkázy prohloubí.PROTO JSEM PRO OKAMŽITÉ ZRUŠENÍ SENÁTU!!!

KOMERS

#44 hlas pro zrušení senátu

2020-10-11 07:57

Opět se potvrzuje ,že je  zbytečné chodit k senátním volbám!!!!! Vnaprosté většině tam občany zastupují senátoři, kteří nereprezentují většinové názorové rozpoložení voličů !!!!

velice slusně"SMYSL ČESKÉHO SERNÁTU:"ČESKÝ SENÁT JE JAK DÁMSKÉ PŘIROZENÍ: KAŽDEJ koKOTKO SE TAM DOSTANE"
(viz tyto volby) A HLAVNĚ ,UŽ DLOUHO TO TAM SMRDÍ!!! PROTO ČESKÝ NÁROD POŽADUJE OKAMŽITÉ ZRUŠENÍ SENÁTU!!!

GHORČAGIN

#45

2020-12-08 09:41

  • Senát, přehlídka tragických minorit. Už to zruště, zní po dalších ignorovaných volbách!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Za všechny, kteří jsou podepsáni pod touto peticí, jednají členové petičního výboru “Za zrušení senátu ČR”
    I když si V.Flaška svuj senát pojistil, že jsou (NEODVOLATELNÍ) je stále potřeba “sernátu” ukázat ,že pro národ je zcela NEPOTŘEBNÝ!!!

KOMERS

#46 hlas pro zrušení senátu

2021-01-16 06:23

ZRUŠME SENÁT

Naše republika a celý svět se nachází ve velmi těžké situaci, spoustu rodin s dětmi nemají peníze, živnostníci krachují... Poslanecká Sněmovna odhlasovala snížení daní, jelikož daně v ČR byly velmi vysoké.

A hleďme, páni senátoři asi nemají co na práci a snížení daní napadnou u Ústavního soudu.

Když se po hodně dlouhé době Sněmovně něco skutečně povede udělat pro občany, přijdou senátoři a snaží se všemožnými cestami tuto věc zvrátitjako vš co přichází od vlády.Podporuji zrušení senátu a podepisi

KIBY

#47 hlas pro zrušení senátu

2021-06-02 20:17

Nenáviděný senát, chce vykonat státní převrat na prezidentu ČR? K senátním volbám chodí ani ne 8% a většina národa má senátory jen za vyžírky.
Pokud ti na něco útočí, tak to jen zvedne odpor a Zeman si tak nemohl přát nic lepšího.ČESKÝ NÁROD BY MĚL SERNÁT ASImilovat!

KIBY

#48 hlas pro zrušení senátu názor lidu -mlčící většiny která stojí za prezidentem Zemanem

2021-06-03 07:41

Názor lidu na senát
Tento spolek odloženého politického odpadu si osobuje právo posuzovat prezidenta? Asi ano v souladu s další politickou žumpou, která chce zítra vyslovit vládě nedůvěru a obává se, že prezident bude i nadále podporovat Babiše, tak je ho zapotřebí uklidit. A že se ve svém tažení ohledně Vrbětic, taky nevyjádřili o špehování politiků EU americkou tajnou službou s Dánama. To je jako v pořádku?

Sledoval jsem vystoupení pánů senátorů (Fischer) a nevěřil jsem vlastním uším .Tato skupinka snad nemá nic jiného na práci , než se snažit vyvolat konflikt s RF . Oni si dovolují obviňovat presidenta republiky ,kterého volilo několik miliónů voličů . Tito duševní giganti , kteří mu nesahají ani po kotníky přitom sami porušují zákon o míru . Tolik nenávisti , kterou nám servíruje senátor Fischer , by stála za lékařské vyšetření pana senátora a né presidenta . Jinak je to už na žalobu .Vy nebudete NIKDY presidentem . Zůstanete pouze druhořadým zapomenutým zlým politikem .

To je demokracie? Senátoři zvolení zhruba desetinou voličů útočí na prezidenta zvoleného většinou voličů. Co je víc? 10000 hlasů pro senátora nebo milióny hlasů pro Prezidenta. Havlův Senát zrušit, na to co předvádí, je příliš drahý.Každý tedy většina lidí senát nechce moc dobře víme že to jsou jen zbytečně vyhozené peníze za lidi kteří se jinde neuživí v politice za nic nestáli mají mandát od voličů cca 3000tisíce hlasů kdo ví jestli ,jsou tak drzí že ani neodhlasují zrušení senátu a dál vyžírají!!!! Tak ať jsou aspoň sticha a nechávají si své hloupé názory ,se kterými se dřív jinde nechytly pro někoho jiného ,třeba svého psaPřed 16 hodinami

A kdo zbaví senát funkce ti nejsou schopni vykonávat vůbec nic je to jenom banda darmožroutů …

KOMERS

#49 ZRUŠME SENÁT

2021-06-04 15:11

 Je možnost český protistátní senát zrušit- podáním žaloby: senát vědomě rozvrací český stát,napadá prezidenta republiky kterému ani 10 senátoru nešahá ani po kotníky(takže panu prezidentovi Zemanovi i kdyby měli možnost, nemužou vylízat ani šajze!!! senát a prozápadní Debilblok rozvrací mezilidské vstahy!!! PODAT ŽALOBU NA NEPOTŘEBNÝ PROZÁPADNÍ SENAT!

chlap

#50 hlas pro zrušení senátu názor lidu -mlčící většiny která stojí za prezidentem Zemanem

2021-06-06 04:05

Režisérka Olga Sommerová, jedna to z nejurputnějších bitkařek pražské kavárny, je v současnosti zřejmě i její bitkařkou nejvysmátější. V nejbližších dnech zasedne totiž do poslanecké lavice na místo, které kvůli sexuální aféře opouští poslanec za TOP 09 Feri. Bude mít poslanecký plat, o jakém se našincům ani nezdá, v Lipnici nad Sázavou bude mít poslaneckou rekreaci s plnou penzí za 241 kč, v poslanecké restauraci odědy za ceny, za jaké se ani v té poslední české putyce nenajíte, rakvičku se šlehačkou za 6 kč, lyžovačku v Harrachově s plnou penzí za 252 kč, režijní jízdenky, poslanecké auto, prostě ráj na zemi. A čím že si chce všechny tyhle vymoženosti ve sněmovně odpracovat?

Nějak tak, ale samozřejmě slušněji (jakým úkolům se chcete ve sněmovně věnovat?), se jí zeptala moderátorka čtvrtečního odpoledního programu ČT 24, a budoucí poslankyně odpověděla takto: „V prvé řadě chci bojovat proti těm temným silám, které se chtějí zmocnit naší České televize“.

Snad jen dvě tři desetiny vteřiny po vyřčení této věty, si Olga Sommerová uvědomilaže řekla něco, co snad raději ani říkat neměla. Že totiž ono slovo „naší“ je sice přesně to, co měla na mysli, čili že ČT musí i nadále zůstat v rukou pražské kavárny, ale že na druhé traně nebylo příliš taktické to nechat takto otevřeně zaznít. Cožpak si nikdo nevzpomene, jak protipražskokavárenští pisálci webů dokázali zjančit národ, když herec Jan Kraus v době poslední televizní krize vyslovil ona památná slova, že „my si naši televizi nenecháme od nikoho vzít!?“

Takže je třeba ještě včas, a pokud možno stejným dechem, jakým bylo řečeno předcházející, pokračovat dál a tím snad to předcházející zahladit. „Televizi nás všech, všech občanů“, dořekla Olga Sommerová a skutečně se jí podařilo onen dovětek vyslovit téměř stejným dechem jako slova vyřčená předtím.

Pohotovost bude tedy zřejmě oním vkladem, kterým nová česká poslankyně za TOP 09 přispěje duchovnímu bohatství české sněmovny.

  • Lubomír Man