Petice za zrušení zákazu jízdy kamionů v pátek mezi 17-21
Re: Ja chci v patek k dětem domu!
#1: - jsem člověk! Ne otrok nebo nějaký stroj! Mám rodinu děti a chci být u nich v pátek ne až v sobotu nebo dokonce až v pondělí kvuli nějakemu přiblblu co v pátek chváta na chatu!
Určitě pro zrušení, neboť tento zákon je pro nás, řidiče, diskriminační.
Ale stejně pochybuji, že to někoho kromě nás bude zajímat, obvzláště ne politiky.
Jakožto voliči jsme pro ně téměř bezvýznamná skupina.
4 hodiny které vám uz tak náročné skloubení aetru,prace a pobytu doma, dokazi velmi znepříjemnit..
A ve své podstatě žádny efekt pro osobní dopravu nemají....
Re:
souhlasím s peticí aby se podepsalo co nejvíce lidí,vždyt kamiony potřebujeme,protože jsou to oni,co nám vozí zásoby do Marketů atd. a mají rodiny naši kamionisti,tak proč by se k nim nemohli taky včas vrátit
This comment has been removed by the person who wrote it.
jsem pro zruseni zakazu jezdim jen unii v cz vubec ,nevidim jediny rozumny duvod k omezovani urcite skupiny na ukor pastikaru co vyjizdeji kazdy patek na chaty a chalupy vetsinou jsou to oni samy kdo je nejvetsi problem na silnici,ale jednodussi je svadet to na ridice kamionu ktery chce byt take doma s rodinnou
nejsem řidič kamionu, ale máte to podepsané, protože je to děsná **čovina :) (ten zákaz) je to uplně to samé jako by v Nemocnici zakázali doktorum operovat ve stejný čas :P
Je to největšì pitomost co mohli vymyslet. Němec vynyslì nějakou pitomost a Čech to musì hned okopìrovat a ještě si přidat něco navìc. A pak na Nově reportáž o tom jak jezděj kamiony přes vesnice. V zákazu tak jezdim taky. Ať si trhnou já chci domu a ne dělat zbytečně 9ku nebo 11ku třeba 60 km od domova.
Já bych zrušil všechny zákazy. V Anglii se jezdí nonstop a krásně to tam funguje.
| This discussion has been closed. |