Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově
Sice nejsem z této části republiky, ale rád jsem podepsal! Nikde v naší zemi je nechci, nikde v Evropě tu pakáž nechci! Lidi povstaňme, vypráskejme vlastizrádnou vládu, vystupme ze zkurvený EU!!!
Re: Re: Re:
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bohouš s naší srandavládou mají potřebu lézt Bruselu do zadnice tak by je nejraději přijali a ubytovali co nejdále od svých domovů. Ať už to jejích "vládnutí" skončí a volby vyhraje někdo normální komu záleží na občanech ČR.
Sdílejte a podpořte obyvatele Havířova, ti Vám zase rádi pomůžou v případě , že se to bude týkat Vašeho města.
Keřka Vl.
Re:
Nechápu, jak ještě může někdo po událostech v Paříži, Bruselu, Kolíně nad Rýnem apod. chtít přijímat imigranty????
Turecké pohany
a jiné psy zavšívené tady nechceme,stačí že je tady zřízené odkladiště genetického černého odpadu. Pokud touží Praha po jiné kultuře tak si je natáhejte do stověžaté a užívejte si s nima.Ještě mám ve výbavě vidle,kosu a cep.
rozkliknul jsem odkaz, který mi poslal kolega e-mailem, abych se podíval na text petice a zvážil zda podepíši či nikoliv. Rozkliknuté okno mi však oznámilo, že můj podpis byl potvrzen. Nesouhlasím s tím.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#25: - Re: Re:
Děkujeme, že se zúčastníte, a pokud můžete, přizvěte i své známé. Budeme za Havířov bojovat jako za Králíky, Smilovice či jakékoliv další místo, kam bude chtít naše vláda umístit nelegální islámské uprchlíky!