MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Zemanův slovník: KUNDA KRVA HOVNO PÍČA no nezní to jako Zeman?

:-))))))))))))))
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Já vám na nějaké zkurvené petice z vysoka, a tím myslím opravdu z vysoka, seru.Nevim co se do mě pořád serete.U korunovačních klenotů jsem měl chřipku, Putna je zasraná buzna, na Rhodosu nebyla ruská mafie, Mynář prověrku nepotřebuje, Renč a Sedláček mají i na Oskara, v Číně jsem se choval jako státník a Pussy se čte pasy, vy kundy.Svých 2,7 milionu voličů jsem zatím nesklamal, na ostatní seru.Práci čest.Miloš.
P.S.Ne Milouš, vy kurvy.
Re: Jak popsat to, co bylo popsáno?
#5926: - Jak popsat to, co bylo popsáno?
Na takovéto nemravnosti zašla dávno vyspělá kultura. Kam se to vracíte, ubožáci. Kam se vytratila slova: svědomí, láska, slušnost??Kam myslíte, že dojdete s nemocemi z prostopášností, Aids, atd???

soudruzi, váš straník vás zdraví :-)))))))))
Re: Jak popsat to, co bylo popsáno?
#5926: - Jak popsat to, co bylo popsáno?
jseš úplně mimo, přečti si petici, pod kterou "diskutuješ"

bojujte soudruzi, bojujte :-)))))))))))))))))
dopis pro vás, soudruzi :-))))))))))))))))
VYLIŽ MI KUNDU ZEMANE TY KUNDO!!!!
Je to naprosto skandální, měl by se sebrat a odejít. Nemůže naší zemi zastupovat takový člověk
Už se ukázalo že i lhal. Ty vulgární slova o dámském přirození slova co opakoval v textech P.R. nemají a překlad Pussy Riot určitě neznamená jenom jediný výklad přesně dle Zemana. Lingvistici to potvrdili jasně. Poukázat na vulgárnost v politice tím že sám budu ještě sprostější (dokonce z "V Hovorech z Lán) je asi to samé že by mohl prezident v přímém přenosu někoho přejet autem abyse rozpoutala diskuze o tolika mrtvých v silničním provozu. Já bych rozpoutal diskuzi o duševním zdraví prezidenta.
Já sem tak rád že už má ta kunda zeman 70 roků to se ten pičus uchlastá do roka a do dne!
25 let po Listopadu a komoušské kurvy zase vylézají z nor.Chyba je samozřejmě v nás.Chyba je v hesle "nejsme jako oni".Sametová revoluce neměla být sametová, ale krvavá.Na každém náměstí měla stát šibenice a ty největší svině měly ihned viset.Za to co napáchaly a jako ponaučení těm, co by chtěli tento zlořád zpět.Ponaučení se nekonalo a tak je tu máme zpět.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#5941: nick - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
aha, takže ukazovat na Zemana se může, na druhé ne......prima politika :-)