Nevěřím že muž z Teplic zemřel na předávkovaní ! Chceme nezávislého vyšetřovatele aby celou situaci prošetřil

Okolo úmrtí Roma Tomáše z Teplic je mnoho otázek, a nevěříme že muž zemřel na předávkovaní chceme aby se to prošetřilo nezávislými vyšetřovateli !
Podivné chování policie na místě činu , jako například zákaz mluvení svědků s medii, nebo údajné zabavení mobilních telefonu je podezřelé a vyvolávají jen další otázky ! Jestli se něco nechce utajit. Táto petice nikoho neobvinuje ani nenabádá k žádné akci nebo dokonce nedezinformuje jen se chceme dopátrat pravdy proč zemřel jeden z nás !

Svým podpisem uděluji Rádio G6 svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.