Rozhodni se sám za sebe!

Kontaktujte autora petice

Pár posledních vět k petici Rozhodni se sám za sebe!

2013-01-24 02:56:19

Chci poděkovat všem, kteří vyjádřili podporu petici, kterou jsem sepsal mimo jiného jako reakci na Prohlášení vědců, lékařů a VŠ učitelů k volbě prezidenta ve které šlo ryze o získání podpory pro Karla Schwarzenberga a některým způsobům získávání podpisů pod toto prohlášení. Toto takzvané prohlášení považuji spíše za výraz patolízalství, které je typické pro některá temná období předlistopadového režimu a Rakousko – Uherské monarchie, kdy taktéž některé osobnosti jak kulturní tak profesní, vyjadřovali svou neochvějnou podporu představitelům tehdejšího režimu či monarchie, děj se co děj. Tak jako dnes některé osobnosti neochvějně podporují simulakrum Karla Schwarzenberga. Rovněž tato petice měla upozornit na to, že člověk by se měl v prvé řadě svobodně rozhodovat sám za sebe a nepodřizovat své rozhodnutí například svému oblíbenému herci či své oblíbené herečce ze svého oblíbeného seriálu.

Chci zároveň oznámit, že jsem se rozhodl, v pátek 25. 01. 2013 kolem druhé hodiny odpolední tuto petici ukončit. Ukončení této petice znamená, že již nebude možné přidávat další podpisy, ale podpisy přidané před jejím ukončením zůstanou.

Tato petice nebude nikomu doručena, ale bude mimo jiného připomínat nesouhlas s některými způsoby získávání podpory veřejnosti pro kandidáta prezidentských voleb 2013, Karla Schwarzenberga, jenž byl agresivními marketingovými triky svých poradců proměněn v čisté simulakrum a člověk který toto simulakrum není ochoten akceptovat, páchá tak téměř smrtelný hřích.

Možná bych měl napsat, zdali ke druhému kolu voleb půjdu a případně koho budu volit, ano možná bych měl, ale nenapíšu. Rozhoděte se sámi za sebe!

Pokud máte nějaké připomínky k petici, kontaktujte mě zde: http://www.petice24.com/contact/44803

Odkazy:

Dalibor Branc

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.