Otevřený dopis Mons. Janu Graubnerovi, arcibiskupovi pražskému, v souvislosti s prezentací knihy "Spiknutí".

Kontaktujte autora petice

Poděkování signatářům otevřeného dopisu

2024-04-24 17:50:56

Vážení signatáři,

děkujeme Vám, že jste se tak rychle připojili k našemu otevřenému dopisu panu arcibiskupovi. S obdivem jsme sledovali, jak podpisy přicházely z celé republiky. Po dvou dnech jich je bezmála 3000 (několik set ještě čeká na Vaše potvrzení). Byli jsme tím opravdu překvapeni. Domníváme se, že jste společně přispěli k tomu, že dnes biskupové Čech, Moravy a Slezska vydali toto prohlášení:

https://www.cirkev.cz/prohlaseni-ceske-biskupske-konference-k-setkani-v-arcibiskupskem-palaci-v-souvislosti-s-uvedenim-knihy-spiknuti_36561

Děkujeme za ně. Jsme rádi, že biskupové nás slyší a berou vážně, a že je povzbudilo i to, že i široká veřejnost s církví spojuje svá očekávání. Doufáme, že jsou biskupové připraveni na tato svá slova navázat konáním. Prohlášení ČBK je nově i na webu Arcibiskupství pražského, zůstává tam ale i nehorázné vyjádření arcibiskupství ze 17.4. Očekáváme ještě odpověď pana arcibiskupa, která, jak doufáme, tento zjevný rozpor mezi stanoviskem ČBK a vyjádřením arcibiskupství vysvětlí.

Ještě jednou děkujeme

Martina Špinková, Jiří Grygar, Lenka Karfíková, Filip Karfík, Jan Konvalinka, Daniel Kroupa, Štěpán Špinka a Jan Trlifaj


Martina Špinková



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...