Chceme na nádražích vodu bez nutnosti mít aplikaci v mobilu!

Kontaktujte autora petice

Řešení: Žízeň prý uhasí vytištěný kód 🤦

2023-11-20 08:12:48

Vážení přátelé,
petici jsme v tomto týdnu předali řediteli Správy železnic Jiřímu Svobodovi při slavnostním otevření nového automatu na vodu na pražském Hlavním nádraží. Nakonec nás podepsalo přes 1000! Na předávání petice přišly i dvě seniorky. S tlačítkovými telefony ukázaly řediteli Správy železnic, že voda pouze s aplikací vytváří zbytečné překážky. Podle provozovatele jim mají kód pro natočení vody vytisknout potomci. A podle ředitele si vodu na toaletě bez poplatku 20 Kč natočit nemůžou. 🤦

Pítka Správy železnic jsou symbol směru, který nechceme. Je dobře, že se nás ozvalo tolik a že si předání petice všimla i média: https://zdopravy.cz/boj-o-vodu-na-nadrazich-sz-predstavila-automaty-zeleni-protestuji-seniori-tapou-184226/.

Ozývejme se proti nesmyslům i v budoucnu, jako Vy či dvě odvážné seniorky. Jsem moc rád, že jsem se před lety rozhodl veřejně angažovat. A ohromně mě naplňuje energií, když vidím aktivní občany kolem sebe. Není lepší pocit, než když se nám něco povede společně.

Budu rád, když se k nám přidáte i vy! Zapište se k našim novinkám nebo darujte: https://www.zeleni.cz ( dole v zeleném rámečku na stránce).
Přeji krásné dny a děkuji za podporu

Michal Berg
Spolupředseda Zelených

Michal Berg, Strana zelených

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.