PETICE ZA DEMISI VLÁDY PĚTIKOALICE

Podpora petice za demisi vlády Petra Fialy

2022-03-17 10:07:35

Dobrý den,

dovoluji si Vám oznámit, že jsem rozšířil důvody petice za demisi vlády Petra Fialy, a požádat Vás o její podporu.

Jak víte, vláda Petra Fialy podniká v posledních dnech zásadní kroky a veřejná prohlášení, které zvyšují účast a zapojení České republiky do válečného konfliktu mezi Ruskem a USA, zastoupených Ukrajinou, na území Ukrajiny.

Namísto humanitární pomoci posílá Fialova vláda na Ukrajinu zbraně, dělostřelecké granáty, namísto k míru vyzývá k protiútokům a tedy k dalšímu zabíjení,. Posílá první české vojáky na Slovensko "k posílení východního křídla NATO" a zve také armády jiných států k nám, na české území.

Hovoří dokonce o mobilizaci, což už je jasné podněcování a příprava útočné války se zapojením České republiky.

Ve válce přitom s nikým nejsme a nikdo se nás ani neptá, jestli si přejem do nějaké vůbec vstoupit.

Tyto kroky lze stěží vnímat jinak, než jako podněcování útočné války současnou vládou Petra Fialy a jako mediální přípravu veřejnosti na zapojení České republiky do takové války. S fatálním rizikem toho, že válka může přerůst i v jadernou výměnu mezi armádami USA a Ruska a odehrát se převážně na území střední a východní Evropy, právě tady u nás.

Prosím, seznamte se s doplněným textem petice a pokud s ním nesouhlasíte, můžete svůj podpis pod peticí kdykoli odvolat.  Budu ale moc rád, pokud se rozhodnete svou podporu potvrdit a požádat o ni i další lidi ve svém okolí. Třeba na svých sociálních sítích, stránkách, skupinách, komunikátorech, osobně a nebo emailem.

Existují lidé, kteří tu válku proti Rusku chtějí. Ti lidé mají moc a my máme možná poslední příležitost je všichni společně zastavit.

Děkuji Vám za Vaši podporu a přeji vám pevné zdraví!

Michal

Aktualizace obsahu petice za demisi vlády pětikoalice

2022-02-25 12:39:51

Dobrý den,

z důvodu tragického vyhrocení konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou musel být text petice za demisi vlády pětikoalice aktualizován.

Prosím, seznamte se s doplněným textem petice a v případě, že s ním oproti původnímu návrhu nesouhlasíte, můžete svůj podpis pod peticí kdykoli odvolat.

Budu ale moc rád, když se rozhodnete nechat svůj podpis v platnosti a dát o ní vědět pár svým přátelům, do skupiny Vašeho města a nebo třeba na Vaši stránku.

Děkuji za pochopení, pěkný víkend.

Michal

Ing.Michal Rozkydálek

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.