SPALOVACÍ MOTORY v našich autech CHCEME

Kontaktujte autora petice

Dostaneme naší společnou petici do Parlamentu ?

2021-11-25 09:25:30

Dobrý den všem signatářům naší petice.

V uplynulých třech měsících jste podpořili online verzi petice SPALOVACÍ MOTORY CHCEME. K dnešnímu dni je nás více než 3 tisíce a každému z Vás děkujeme za podporu společného apelu proti zákazu aut se spalovacím motorem.

Současně se sběrem podpisů zde na webu probíhá od září i sběr reálných podpisů na petičních stáncích podle petičního zákona (v současném znění). Záměr byl do konce roku mít 10 tisíc reálných podpisů. To bude vstupenka k veřejnému slyšení u Petičního výboru Poslanecké sněmovny a začátek naší veřejné, hlasité, odmítavé reakce na návrhy, které útočí na naší svobodnou mobilitu.

PROSÍME Vás dnes o pomoc při plnění tohoto cíle. Jsme si vědomi, že v současné době převládají v mediálním prostoru jiná témata, která mnohdy aktuálně zasahují do našich životů i svobod. Ale až by nám byly reálně spalováky zakázány, tak už by bylo pozdě se ozývat, tak je potřeba být aktivní teď.

Klikněte prosím na www.SpalovaciMotoryChceme.cz , kde jsou podrobněji popsány možné varianty pomoci.
Ideální variantou je stažení petičního archu na stránkách, doplnění podpisů sympatizantů a zaslání na adresu našeho spolku. Ale pomůže i sdílení této online petice či jakékoliv předání informací o petici ve Vašem motoristickém okolí.

Děkujeme!
Mojmír Mikuláš, předseda JEDEME AUTEM
Petr Jaroš, dopravní expert

Mojmír Mikuláš, předseda spolku JEDEME AUTEM z.s.

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.