PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HORSKÝCH LUK NA DLOUHÉ LOUCE (Krušné hory, okr. Teplice a Most)

Kontaktujte autora petice

Informace o petici "Za zachování horských luk na Dlouhé Louce (Krušné hory)" k 15.9.2021

2021-09-14 22:51:17

15.9.2021 Zdravím signatáře Petice a děkuji za podporu.

Už před měsícem jsme podali Petici zastupitelům měst Lomu a Oseka. Za téměř 4 týdny od jejího zveřejnění ji podepsalo 2115 občanů na podpisových arších a téměř 700 lidí zde na petice.com, k dnešnímu dni je dohromady už přes 3100 signatářů.
O Petici informovaly mfDnes, ČT24 a internetový server e-mostecko. Náš příspěvek zveřejnily Osecké noviny. Podporu Petici vyjádřil dopisem starostům Lomu a Oseka primátor města Most Bc. Jan Paparega po projednání v Radě města. E-mailem starostovi Oseka nás podpořil zastupitel Ústeckého kraje a ředitel litvínovské Scholy Humanitas Mgr. Milan Šťovíček.

Rady obou měst Petici již projednaly.
Z Lomu jsme obdrželi oznámení o tom, že petici nelze vyřídit v zákonné lhůtě, protože je nutno vyžádat si blíže nespecifikované podpůrné podklady. Veřejné zasedání zastupitelstva je v Lomu 20.9.2021 od 16h, Petice není zařazena na program jednání. Ale jeden ze zastupitelů do programu předložil revokaci (zrušení) usnesení, které s developerským záměrem na zástavbu luk na Dlouhé Louce v části k.ú. Lom souvisejí. Půjdeme to sledovat.
Radní Oseka nepřijali k našim požadavkům žádné usnesení nebo bylo usnesení zamítavé. Veřejné zasedání zastupitelstva je 15.9.2021 od 17h, projednání Petice je zařazeno na programu. Zasedání se zúčastníme. Budeme rádi, pokud se k nám připojíte.

Sledujte na Facebooku skupinu "FB skupina "louky Dlouhé Louky"" (https://www.facebook.com/groups/941406443075067)

Jménem petičního výboru ještě jednou děkuji za Vaší podporu.

Ilja Potěšil

Ing. Ilja Potěšil

Potvrzení podpisu e-mailem

2021-08-05 08:30:34

5.8.2021 Děkujeme respondentům za dosavadní podporu naší petice. Velice si toho vážíme.

Kromě víc než pěti set podpisů potvrzených odkazy v ověřovacích e-mailech ze systému petice.com je ale i velmi mnoho podpisů dosud nepotvrzených. Může to být proto, že při vkládání e-mailové adresy respondenta došlo k překlepu, nebo filtry poskytovatele e-mailové služby uložily email od odesilatele info@petice.com do spamové schránky. Prosíme o kontrolu, každý podpis je pro nás důležitý.

Abyste si byli jisti, že budete e-maily dostávat, přidejte si prosím info@petice.com do vašich kontaktů nebo seznamu bezpečných odesilatelů.

Ing. Ilja Potěšil

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.