Požadujeme setrvání ředitelů KSO a KAM KV na jejich pozicích

Kontaktujte autora petice

Pozvánka

2021-02-23 00:06:37

Rada města Karlovy Vary má v plánu zítra odvolat ředitele Karlovarského symfonického orchestru a ředitele Kanceláře architektury města. Jde o neprojednané, zcela neodůvodněné a svévolné rozhodnutí, které s vysokou pravděpodobností poškodí obě důležité kulturní instituce. Petici na protest podepsalo v tuto chvíli už víc než 1 000 signatářů včetně Dagmar Peckové či Pavla Šporcla a další přibývají.
Přijďte dnes 23. 2. ve 13:00 před Magistrát města upozornit Radu, že vám záleží na budoucnosti kultury ve městě a že si nemůžeme dovolit ztrácet vynikající osobnosti, jakými jsou oba ředitelé. Přijďte podpořit radní, kteří se ještě pokusí rozhodnutí Rady zvrátit.
Vezměte s sebou: píšťalky, klaksony, bubny a další nepovolené hudební nástroje, ochranné prostředky dle předpisů, RRR a zdravý rozum k tomu.
Za MCH Karlovarsko Ondřej Bednář

Daniela Bílá

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.