Požadujeme setrvání ředitelů KSO a KAM KV na jejich pozicích

Pozvánka na jednání Zastupitelstva města Karlovy Vary dne 20.4.2021

2021-04-06 11:53:25

Vážení a milí příznivci!

V prvé řadě bychom vám chtěli poděkovat, za vaši podporu této iniciativy. Vážíme si toho, že tolika lidem záleží na osudu karlovarské kultury. Nejste sami! Kromě vás za řediteli KSO a KAM KV stojí spousta dalších lidí, osobností, odborných institucí a studentů, kteří formou otevřených dopisů žádají vysvětlení. Vedení města bohužel veškeré tyto iniciativy ignoruje a na otevřené dopisy odpovídá všem to samé: "Odvolali jsme ředitele KSO a KAM KV, protože můžeme."

Právě proto bude opozice na veřejném jednání zastupitelstva města Karlovy Vary 20. dubna trvat na projednání tohoto bodu. Budeme velmi rádi, když opozici přijdete v 8:00 před halu míčových sportů KV Arény podpořit! Bubínky, řehtačky, a transparenty na podporu vítány.

Prosíme o dodržování PRAVIDLA 3R: ruce, roušky, rozestupy. Sledovat můžete i samotné jednání zastupitelstva, které začíná v 8:30. Pokud jste občané města, můžete se také k problematice odvolání ředitelů k zastupitelům veřejně vyjádřit.

Vážíme si, že Vám osud příspěvkových organizací města není lhostejný!

Pozvánka na jednání Zastupitelstva města Karlovy Vary dne 20.4.2021

2021-03-22 09:23:33

Vážení a milí příznivci!

Právě proto bude opozice na veřejném jednání zastupitelstva města Karlovy Vary 20. dubna trvat na projednání tohoto bodu. Budeme velmi rádi, když opozici přijdete v 8:00 před halu míčových sportů KV Arény podpořit! Bubínky, řehtačky, a transparenty na podporu vítány.

Vážíme si, že Vám osud příspěvkových organizací města není lhostejný!

EDIT: POZOR!! Původní termín 13.4.2021 byl posunut až na 20.4.2021.

Pozvánka

2021-02-23 00:06:37

Rada města Karlovy Vary má v plánu zítra odvolat ředitele Karlovarského symfonického orchestru a ředitele Kanceláře architektury města. Jde o neprojednané, zcela neodůvodněné a svévolné rozhodnutí, které s vysokou pravděpodobností poškodí obě důležité kulturní instituce. Petici na protest podepsalo v tuto chvíli už víc než 1 000 signatářů včetně Dagmar Peckové či Pavla Šporcla a další přibývají.
Přijďte dnes 23. 2. ve 13:00 před Magistrát města upozornit Radu, že vám záleží na budoucnosti kultury ve městě a že si nemůžeme dovolit ztrácet vynikající osobnosti, jakými jsou oba ředitelé. Přijďte podpořit radní, kteří se ještě pokusí rozhodnutí Rady zvrátit.
Vezměte s sebou: píšťalky, klaksony, bubny a další nepovolené hudební nástroje, ochranné prostředky dle předpisů, RRR a zdravý rozum k tomu.
Za MCH Karlovarsko Ondřej Bednář

Daniela Bílá

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.