Voláme národ k manifestaci za svobodu a pravdu proti teroru, lži a manipulaci 28. října 2020 Praha

Kontaktujte autora petice

Děkuji všem signatářům petice a těším se na setkání s těmi, kteří přijdou.

2020-10-20 10:35:54

28. října 2020 nám. Republiky 11:55 hod. 


Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Výzva a pravidla manifestace 28. září nám. Republiky Praha za svobodu a pravdu proti teroru, lži a manipulaci.

2020-10-19 17:42:41

Vážení spoluobčané podporující petici "Voláme národ k manifestaci za svobodu a pravdu proti teroru, lži a manipulaci". Těšíme se na Vás 28. září 2020 v Praze na nám. Republiky v 11:55 hodin a s ohledem na události demonstrace na Staroměstkém náměstí Vás vyzíváme k následujícím opatřením:  

1. Vezměte si něco k sezení, polštáře, polystyrény či molitany, deky apod. Abychom zabránili provokatérům k násilí, budeme se bránit posazením se na dlažbu, kam nás beztak vláda všechny postupně posílá.    

2. Nenásilí účastníků manifestace za jakýchkoliv okolností (i v případě eventuálního policejního násilí, reagovat pouze sezením na zemi, pokud nebude možné odejít)

3. Vyzýváme také členy vlády ČR k důslednému dodržování lidských práv s odkazem na čl. 4 odst. 4 Listiny základních práv a svobod a čl. 52 Listiny základních práv Evropské unie.  

Za svobodu musíme manifestovat a dát vládě najevo, že násilí není cesta, a že o svobodu nechceme přijít a chceme pravdu! Na místě budeme mít profesionální právní a další podporu.  

Aktuality naleznete zde: https://www.facebook.com/manifestacezasvobodu/

Akce je legální a řádně ohlášená!

NEBOJTE SE PŘIJÍT SVOBODA A BUDOUCNOST ZA TO STOJÍ.

Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan, autor petice "Voláme národ k manifestaci za svobodu a pravdu proti teroru, lži a manipulaci 28. října 2020 PRAHA"


Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Přijďte, podpořte, šiřte stránky manifestace za svobodu a pravdu.

2020-10-16 11:17:33

Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Přijďte nebo svobodu opět ztratíme!

2020-10-13 09:38:07

Manifestujeme za svobodu a pravdu! Selhala vláda i opozice, lid by měl zasáhnout. Přijďte nebo o svobodu opět přijdeme!

Chceme žít normálně, chceme demokracii, vzdělávání, kulturu, sport, objektivní informace, slyšet názory odborníků z praxe, které vláda ignoruje a stíhá svou lživou a strach šířící kampaní.

Nechceme žít léta ve strachu a nejistotě! Léčba by nikdy neměla mít horší následky než nemoc! Musíme vrátit politiky do ústavních kolejí. Nechceme další roky v nejistotě, represích, vyhrožování a strachu šířeným současnými politiky. Nepodceňujeme a ani se nevysmíváme covidu!

Vyžadujeme striktní dodržování zákonů vládou a jejími členy! Vláda omezovala a omezuje naše svobody na základě bezprecedentních a věrohodnými daty nepodložených rozhodnutí lidí pracujících ve střetu zájmů. Omezovali nás svými výnosy ti, které nikdo nevolil, jako plukovník Prymula a mandát nemá podle výsledku posledních voleb již ani Hamáček. To není demokracie.

Opozice se také za svobodu a právo lidí nepostavila, naopak chtěla nás zavřít už v létě a prezident nás nazývá dokonce blbečky.

Jsme proti vládnímu teroru a jde nám o principy ústavního práva, právního státu a aby stát neporušoval zákony zejména ve vztahu k represím, které uplatňoval mimo nouzový stav jediný muž! Nouzový stav by měl trvat nezbytně nutnou dobu a měl by být podložen pádnými důvody, daty a argumenty napříč obory, nikoliv pouze odborníky z jednoho oboru (epidemiologové). Měly by být zváženy dopady etické, hospodářské, ekonomické, sociální a psychologické.

Tohle může vést až k tomu, že stát nebude mít finance na chod státu, zejména nemocnic, škol, dopravy a úřadů. Tisíce lidí přijdou o práci a nejen to.

Pravda a zdravý rozum by měl konečně zvítězit!

Organizátoři
(prezentujeme názor mnohých svobodných občanů, právníků, ekonomů, doktorů, podnikatelů, lidí pracujících v kultuře, sportovců, rodičů, studentů, zaměstnanců...)


Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Kovidový zločin století, zločin proti lidskosti.

2020-10-11 08:21:31

Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Projev

2020-10-10 21:25:54

2147343_.jpg


Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Nesouhlasím s metodou spálené země!

2020-10-10 12:55:37

Nedbalost a přehlížení fatálních ekonomických, hospodářských a etických důsledků bere dech.

Spálit zem je cesta? Podle standardů je jedno z kritérií, která vypovídají o počínající epidemii počet nemocných na 100 000 obyvatel. Například u chřipky jde v ČR o hranici 1 600 až 1 800 případů na 100 tis. obyvatel, tedy 160 000 lidí. V ČR není, podle jimi uváděných statistik, ani 10 000 nemocných na Covid.

Nedbalost a přehlížení fatálních ekonomických a hospodářských důsledků silně kontrastuje s důsledností, s jakou se sleduje počet nakažených. Způsob, jakým došlo k omezování práv občanů a ekonomiky země nemá v dějinách obdoby. Uměle vyvolaný strach a chaos si teprve začnou vybírat svou krutou a tentokrát již opravdu vysokou daň. Dopady jsou primárně etické a psychické v celospolečenském porušení Ústavy a svobod samotným státem. Policie byla nucena a vyzývána členy vlády k vymáhání věcí, na které neměla právo. Místo, aby lidi vláda podanými argumenty vyzvala a přesvědčila k dodržování určitých zásad, volila cestu porušení Ústavy ČR uplatňováním celostátních nařízení jediného muže, jediného resortu. Myslím, že bychom marně v Ústavě hledali ustanovení, že jeden muž řídí všechny, jak uzná za vhodné dle své aktuální nálady. To překonává i fantazie z Pána prstenu od Tolkiena. Omezení podnikání, svobod a práv lidí bylo mimo stav nouze neústavní. Za zločince byl naopak považován každý, kdo na svých právech trval. Zločincem byl například každý, kdo si chtěl nakoupit, aniž by se dusil pod ušmudlanou rouškou nebo, nedej bože, chtěl mít otevřenou svou restauraci po desáté hodině večer, proboha, jaká to troufalost a ostuda, hoďte na něj síť. Udavači měli zlaté časy. Omezení byla zavedena pod hrozbami, bez argumentů s odkazem na zahraničí. Styl „oni to dělají také a ještě tvrději“ mi připomněl totalitu, kdy nám říkali, že imperialisti jsou horší, zahubí nás atomovou bombou, a že všichni správní soudruzi dobře ví, co mají dělat, a když jste náhodou nebyli správný soudruh zařazený v řadě, zaplatili jste vysokou cenu. Dnes mi to připadá jako by vládli ti stejní lidé, jen jeden názor je ten správný… Je demokracie, tak co na to opozice? No ta tvrdila, „vládo jsi neschopná, že jsi nezavřela lidi již v létě! To byla velká chyba a nerozvážnost, nechat lidi běhat a podnikat na svobodě a vyměňovat si bacily, pít pivo, jíst, cestovat, zpívat a koupat se“. Je to normální, přátelé, nebo žijeme ve zlém snu?! A necháte to tak?


Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan

Bojujme za svobodu a vzpomeňme si jak snadno jsme ji ztráceli.

2020-10-10 09:34:53

Ing. Luděk Tesař, ekonom a svobodný občan



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.