Petice za pokračování Ivety Friedelové ve funkci ředitelky Nymburského kulturního centra

Kontaktujte autora petice

Děkujeme!

2020-02-04 16:33:28

Prohlášení petičního výboru k setrvání Ivety Friedelové ve funkci ředitelky NKC
Na základě společného prohlášení starosty města Nymburk a ředitelky Nymburského kulturního centra a informaci o setrvání Ivety Friedelové ve funkci ředitelky chtějí členové petičního výboru poděkovat všem petentům za rychlou podporu petice.
Zároveň patří velké díky zástupcům města i samotné ředitelce Friedelové, že při vzájemných jednáních nalezli společnou řeč a umožnili tak pokračování úspěšné ředitelky ve funkci.

Matěj Prášil

Vyjádření Petičního výboru k rozhovoru starosty Ing. Tomáše Macha na Rádiu Patriot.

2020-02-03 11:05:04

V dnešním rozhovoru pro Rádio Patriot starosta města Ing. Tomáš Mach k existenci petice uvedl, že autoři petice neměli ohledně celé věci správné informace. V dalším průběhu rozhovoru ale potvrdil, že výzva k dobrovolnému odstoupení ředitelky ze strany města na schůzce padla. Informace, které jsme od okolí ředitelky a od ní samotné měli, tedy pravdivá byla. Prohlašujeme, s ohledem na návazná jednání starosty s ředitelkou Ivetou Friedelovou, že autoři petice výzvu občanů zformulovali bez vědomí a jakékoliv iniciativy ze strany Ředitelky NKC. Na vzniku petice se nikterak nepodílela a doufáme, že starosta města, který v rozhovoru uvedl, že na sobě nemůže nechat špínu posledních dvou dní, nebude v rozhovoru s ní jednat jako s iniciátorkou petice. O starostovi samotném ve znění petice nebyla řeč a petice záměrně nepředjímala jakýkoliv politický motiv vedení města, a to proto, že chce především ukázat neoddiskutovatelné úspěchy ředitelky z uplynulých 4 let ve funkci.

3. 2. 2020 12: 04, Nymburk

Matěj Prášil

Za jeden den jsme nasbírali 500 podpisů! Děkujeme! Zeptejte se na vyjádření k celé situaci starosty města.

2020-02-02 22:42:44

Zítra (3. 2. 2020, 11:00) má starosta města Ing. Tomáš Mach, Ph.D. pravidelný rozhovor na rádiu Patriot. Dotazy pro něj můžete pokládat skrz studio@radiopatriot.cz nebo pomocí kontaktního formuláře na www.radiopatriot.cz

Matěj Prášil

Pomozte této petici získat víc podpisů.