DOMOV VŠEM útulkovým z Přímětic

Kontaktujte autora petice

"Petice proti útulku v Příměticích se opírá o falešné emoce, a nikoliv o zdravý rozum"

2017-02-20 16:08:42

Dobrý den,

chci vás informovat o právě zveřejněném článku, který vydal regionální portál "ZNOJEMSKO.CZ".

Petici, kterou jste podepsali, předám 22.2. 2017 na úřadu SVS v Praze a následně na dalších kompetentních úřadech.

S pozdravem

Článek o Příměticích v jihomoravské MF DNES a iDNES.cz

2017-01-17 02:56:44

"Kdo je větší tyran? Zájemci o nemocné psy se léta přou s vedoucí útulku."

Jihomoravská MF DNES  16.1. 2017 a v ní najdete článek o Útulku Přímětice.

Velké poděkování míří k ženě, která nebyla lhostejná a tento článek napsala, dala dohromady výpovědi a ponořila se do hloubky, aby problematiku Přímětic pochopila. Markéto, moc Vám děkuji! Narozdíl od mnohých médií, kteří neměli potřebu se s kauzou ani seznámit, vy jste během pár dnů dokázala skvělou věc.
Mirka Brázdová

Článek vyšel také v elektronické podobě na iDNES.cz

Zdroj: http://brno.idnes.cz/utulek-primetice-trpici-psi-kritika-d7t-/brno-zpravy.aspx?c=A170116_2299200_brno-zpravy_krut

V roce 2016 se nad problematickým útulkem zastavil také ZNOJEMSKÝ DENÍK. Článek si můžete přečíst zde: http://znojemsky.denik.cz/zpravy_region/nemocny-pes-vyvolal-spory-kolem-utulku-potiz-mela-nova-majitelka-rekla-vedouci-20160224.html

Bylo nebylo, v útulku Přímětice

2017-01-14 22:55:28

Bylo nebylo, v útulku Přímětice

.... aneb pohádka o krásném žití pejsků a kočiček v Útulku Přímětice (nyní na fcb Jiřina Veselá, nebo Mazlíci Moravy).

Shrnutí a DVĚ NOVÁ VIDEA(a stojí za to !) z útrob tohoto zařízení....
Bylo těžké, to nejdůležitější v kostce, po roce zjišťování informací, dát do několika minut, aby ti, kteří neviděli, nebo stále ještě nepochopili mou roční snahu ozřejmit, co se v tomto "útulku" roky dělo, a proč se snažím, aby se tamní psí senioři a kočičky, dostali po x letech do skutečných domovů.
Snad se mi to podařilo. Video je trochu delší, ale prosím, věnujte pozornost minim. prvním pěti minutám, a pokud shlédnete celé, děkuji.

DĚKUJI MOC TĚM, KTEŘÍ MI POSLALI VIDEA A FOTKY :)
VÍTÁM JAKÝKOLIV MATERIÁL A PRAVDIVÁ SVĚDECTVÍ. Pokud budete chtít, zůstanete v anonymitě.

Videa, fotky, výpovědi svědků, diskuze ...to vše najdete na stránce DOMOV VŠEM útulkovým z Přímětic​ https://www.facebook.com/domovvsemzprimetic/

Video věnované těm, kteří odešli za duhový most a těm, kteří stále čekají https://www.facebook.com/mirka.brazdova/posts/10206264428408046?pnref=story&qsefr=1

Odpověď z SVS Znojmo na podnět na prošetření útulku, ze dne 20.4. 2016

2016-07-07 12:53:46

Dobrý den,

dne 20.4. 2016 jsem podala podnět, adresovaný na Odbor životního prostředí ve Znojmě, ve věci: "Prošetření útulku pro opuštěné a týrané psy Přímětice ve věci týrání zvířat."

Ve stejný den jsem podala TO na PČR na podezření ve věci zanedbané péče a podezření na týrání zvířat v zařízení, který provozuje Spolek na ochranu týraných a opuštěných zvířat.

Dnes, tj. 7.7. 2016 mi přišla odpověď z SVS Znojmo. Pracovníci, kteří provedli kontroly, neshledali žádné závady.

Screeny dokumentů si můžete pročíst, komentovat zde https://www.facebook.com/domovvsemzprimetic/photos/?tab=album&album_id=266900340350857

Žádám vás, o maximální sdílení petice. V druhé polovině měsíce předám petici na uvedených úřadech.

Děkuji všem za podporu a pomoc v tomto boji.

Miroslava Brázdová

Příběhy tří psů z Přímětic.

2016-04-21 23:35:46

Budou v tomto zařízení umírat další psi a kočky bez toho, aniž by poznali, jak vypadá SKUTEČNÝ DOMOV A SKUTEČNÁ LÁSKA ?

Natálka, Matěj, Doneček, Ketynka, Jiřinka, Oskárek, Matýsek, Anička, Roneček, Zuzanka, Vašík, Cézarka, Bruno, slepý Beneček, Dejl, Eda, Brituška, Čenda, Cézarek, Reninka, Michálek, 6 "liščat"a další min. tři nejmenovaní pejsi a 59 kočiček.

Všichni jmenovaní čekají ...jak dlouho ale ?

Věřím, že v následujících dnech budu poslem dobrých zpráv.

Sledujte stránku https://www.facebook.com/domovvsemzprimetic/?fref=photo

Prosím, šiřte petici mezi svými přáteli ať ji podepíše co nejvíce lidí.

Děkuji.

Miroslava Brázdová

Pomozte této petici získat víc podpisů.