Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka

Kontaktujte autora petice

Ukončení sběru podpisů

2014-12-01 19:33:15

Dnes ve 22.00 hod. bude ukončen sběr podpisů k této petici. Důvodem je časová tíseň, neboť je nutné dokumenty předat Radě ČT v dostatečném předstihu před jednáním. Rada ČT se schází pouze 2x za měsíc, další jednání je plánováno na 10.12.. Zítra budou dokumenty (petice+podpisy) předány panu předsedovi mgr. Jaroslavu Dědičovi prostřednictvím podatelny neboť jak jsem vyrozuměl z dnešního telefonátu, pan předseda se v sídle rady objeví několikrát za týden ;)

Jaroslav Švábík

Objektivita České televize dosáhla svého dna

2014-11-28 13:02:17

Česká televize upravila ve střižně záznam projevu prezidenta Miloše Zemana. Ten ve svém vystoupení na konferenci "25 let svobodného podnikání"zmínil Viktora Koženého a Zdeňka Bakalu když je přirovnal ke kamenům v cestě České republiky, citace:

"Jdeme (Česká republika) po stoupající cestě, na které jsou některé zbytečné kameny. Tu Viktor Kožený, tu Zdeněk Bakala, tu mnozí další," ...

V odvysílaném záznamu České televize v pořadu Události je jméno Zdeňka Bakaly vystřiženo, zde je původní a odvysílaný záznam.

Děkuji všem zůčastněným za podporu a prosím o co nejvíce sdílení této petice, čím více podpisů, tím větší naděje na změnu.

Jaroslav Švábík

Diskuze o petici pro odvolání gen. ředitele ČT přestěhována

2014-11-21 04:52:03

Vážení signatáři,

z důvodu napadání a spamování v diskuzi jsem tuto přesunul na nové fórum koncesionar.cz.

Toto fórum jsem spustil za účelem kontroly a kritiky České televize, budu rád když se připojíte.

Diskuze k petici bude probíhat dále na adrese http://koncesionar.cz/aktuality-z-ct/petice-pro-odvolani-generalniho-reditele-ceske-televize-ing-petra-dvoraka/

Děkuji za pochopení, Jaroslav Švábík.

Jaroslav Švábík

Pomozte této petici získat víc podpisů.