Chceme Tomio Okamuru za nového presidenta
Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
#10: Nezaujatá - Proč právě TOMIO OKAMURA :
Mluvíte mi z duše. Díky já bych to napsal trochu tvrději.
odpovědnost
Kde je petice proti populistům?
třeba náš stát posune někam dál i když to nebude mít
lehké. Určitě teď nesedí těm, kteří se vzhlížejí v EU jako modle a nejsou schopni vyjednat jakékoliv vyjímky narozdíl od okolních států.
Držím mu palce a doufám, že nás nesklame.
Zatím jsou na volební listině jen osobnosti spojené s nějakou stranou. Nic by se nezměnilo.
Re: ???
Pokud vím tak má pan Okamura české občanství a není to žádný Japonský švejk
Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
#11: Občan ČR - Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
Zazněla nejistota ohledně japonska před druhou sv. válkou během a po ní. Nedokážu vámodpovědět v kostce, ale japonská nátura a charakter tamnějších lidí je něco jiného než u nás. Nejlepší srovnání našich kultur je v knize Šogun od Jamese Claewela (nejsem si jist zda píšu zprávně případně se omlouvám). Japonská disciplinovanost je na hony vzdálena české lenosti. Jakub Mutinský
Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury
#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury
vazeny obcane, jak je mozne, ze vy, takovy flastenec nenamitate nic proti kandidature cizaka cernohorskeho alias schwarznberka , rakusaka jako poleno?? nebo ze by vam ten vas hantek zatemnil mozkove zavity??? nakonec viden je vam blize nez praha, kde zijo cizkove ze?
Re: Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
#14: mackiz - Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
Myslím, že jsem náhodou zaslechl p.Okamuru v Hyde Park na ČT 24. Ale nejsa žádný velký vzdělanec, chápal jsem jeho názory jako demagogicky-populistický blábol. Byl to výtažek ze všeho, co lidi chtejí slyšet, ale nelze v žádné společnosti uskutečnit ( jedna velká utopie).Jeden se už tady takový podobný vyskytl - pan Miroslav Sládek neblahé paměti. Vl.Lukeš Liberec
Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
#27: tiivan - Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :
Od svých 6ti let žije v České republice, kde vystudoval. Jeho dědeček byl za totality zavřený a tak proč by český občan nemohl být naším prezidentem? Pokud nesouhlasíte pak napište důvod co proti němu máte. A to NEZAUJATÁ je Vaše jméno a nebo se za ně stydíte? ladislav34
Ano!
Propagace
OKAMURA ANO NE
president České republiky asi není ten nejvhodnější typ.
Jeho poslední aktivity s odvoláním voleb nesvědčí o jeho
tolerantnosi, kdy by měl zvážit všechny okolnosti pro a proti
bez ohledu na celkovou situaci národa českého.
| This discussion has been closed. |
Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury
#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury
Občane, ani nemáš na to aby jsi se podepsal, takové tady opravdu nepotřebujeme!!!