LIDE proti LIDEM ve vlade
/VV- LIDEM) je svérázný výklad vládnoucí garnytury potivivaný udržením se ve vládě co to jenomjde. Každí výplata je dobrá. Ty tanečky teť kolem Rátha,( kradl - je hazl aťpiká) ale před ním by taměli být již delšé dobu pánové Topolánci, Šnajdři, Vonrdové, Urbané, Drobilové, Hegrovéé, Kočí - Dvořák - DP, Bem, Drábek ........................... Tako čem se tady bavíme. Voby se blíží lokty se špčatějí.
Re:
Samozrejme, nicmene me osobne v prvni fazi zajima, jak moc velka odezva bude. V pripade, ze se nasbira obrovske mnozstvi hlasu, pak se do pisemne petice mile rad pustim. Navic zde muzeme spolecnou silou vse zkoordinovat v ramci obci. Tuto petici jsem zalozil z jednoho prosteho duvodu: Jsem prosty obcan a uz mi opravdu dosla trpelivost !!! Je na case se pokusit o obcansky odpor. Takto to uz opravdu dale nejde!!!
Re:
Dekuji za podporu, presne to je cilem !!! V okamziku, kdy bude mit petice "i kdyz pouze elektronicka" dostatek podpisu, hodlam vse zmedializovat a posunout to na vyssi uroven... Uz me zkratka prestalo bavit se jen divat na ten "bordel" co tu je.. Omlouvam se za takto silna slova, ale uz se to ani bohuzel neda jinak nazvat.
- Vaše zpráva pro politiky ---
Předmět: Osobní dotaz
Vážený pane,
vysvětlíte mi, prosím, proč doposud přístupná Ústava ČR umožňující lidem orientaci v ústavních zákonech bez jakýchkoliv poplatků, má nyní možnost shlédnout dodatky, změny a zrušení těchto zákonů pouze za poplatek?
Proč jsou pro občana České republiky nyní nepřístupné a zpoplatněné změny v zákonech Ústavy ČR? Vždyť na to by měl mít ze zákona právo, má-li si jimi řídit (neznalost zákona neomlouvá...)
Děkuji za odpověď a vysvětlení a přeji příjemný den
Renata Hašková
Domnívám se totiž, že zákony s přílepky nejsou pro veřejnost, která by na vrátka do tunelu upozornila včas
Re: Protiústavně už vládla i ta předešlá
vím, co se při volbách dělalo s nedoplněnými lístky .... a kolik hlasů se koupilo v Praze i v krajích - to nebyly volby, ale kupčení s lidskými osudy.
Re:
No podle naseho schodku rozpoctu, maji tech krabic po sklepech asi jeste docela dost... :(
Re:
Ano, ta situace s Top09 mou osobu tehdy take nadzvedla, to jsem ovsem netusil, ze se vse bude opakovat znovu a jeste ve vetsim meritku..
| This discussion has been closed. |
Dekuji za podporu