Záchrana Prokopského údolí a okolí

Cílem této petice je zastavit růst developerské zástavby v okolí Barrandova a Holyně.

Barrandov se dlouhodobě potýká s nedostatkem parkovacích míst, čistoty a kvality k životu a další zástavba, zasahující do pásem ležících přímo na hranici Prokopského údolí bude mít enormní dopad nejen na životní prostředí, ale i na kvalitu života místních obyvatel. Holyně se díky tomu postupně dostává do panelákové zástavby a ztrácí své kouzlo "vesnice v Praze".

Zachraňme "společně" krásnou přírodu a jedinečnou krajinu v této oblasti a postavme se "společně" za dobrou věc. Vytvořme zde krásné místo k životu pro nás i budoucí generace. Okolí Prokopského údolí je rájem klidu, kam chodí spousta rodin s dětmi, sportovci, stáří lidé i další návštěvníci, kteří zde hledají klid a odpočinek.

Prosím nebuďme lhostejní a postavme se správnou věc, ať už za naše zdraví, děti či celkovou spokojenost s žitím v této lokalitě. Příroda prokazatelně pomáhá lidské psychice a dnešní doba je natolik stresující, že každá zelená plocha, zvíře či květina nám pomohou nejen psychicky ale i fyzicky. Příroda léčí duši i tělo a je důležité dbát na kvalitu životního prostředí, kde se dlouhodobě vyskytujeme.     vzor.PNG

územní_plán.PNGuzemni_studie_Barrandov.jpg

IMG_20190402_0647011.jpg

Záchrana Prokopského údolí a jeho okolí (Barrandov, Holyně, Slivenec)    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Záchrana Prokopského údolí a jeho okolí (Barrandov, Holyně, Slivenec), aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.