„Za zachování klubu ShowPark Market v areálu Holešovické tržnice v Praze 7“

PETICE

Dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním.

„Za zachování klubu ShowPark Market v areálu Holešovické tržnice v Praze 7“

Účelové rozhodnutí pražského magistrátu reprezentované náměstkem primátora Pavlem Vyhnánkem o vystěhování největšího erotického klubu v Praze přinese negativní důsledky v bezprostředním i širším okolí Holešovické tržnice i centru metropole. Za dvacet let bezproblémové existence přispěl výše jmenovaný podnik k vymizení pouliční prostituce z ulic centra Prahy a podle odborníků výrazně přispěl k celkové kultivaci těchto služeb, nešíření přenosných pohlavních chorob včetně AIDS. Alokace podniku v devadesátých letech ve spolupráci s vedením Prahy právě v oblasti, která je přirozeně mimo bezprostřední zástavbu splnila svůj účel a měla by ho plnit i nadále.

Petici sestavil:

Za občanskou iniciativu Praha Tobě? Václav Čížkovský nar. 8. 6. 1964, bytem: náměstí Míru 20, Praha 2

Eva Žambochová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Eva Žambochová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.