Za vyhoštění cizince s trvalým pobytem v ČR

Zakládám tuto petici, neboť je trvalý celospolečenský zájem, na tom, aby v naší zemi nežily osoby, které se podílejí na rozvracení rodinných a přátelských vztahů jiným lidem, poškozování  obecně, ekonomiky ČR (podvody ze strany osoby o které píšu) Jde o CIZINCE S RAKOUSKÝM PASEM,  ženu, která bydlí v Ostravě, a která byla řešena PČR a magistráty několika obcí MS kraje, a t z důvodu trestného činu stalkingu, a pomluvy, kdy do svých intrik zapojuje aktivně i neznámé lidi, a tím je vystavuje rovněž riziiku, že budou také řešeni pro trestnou činnost. Jde o osobu Věru Nusm.... z Ostravy (věk 66 let,vypadá nápadně starší a to o dost), která neváhá intrikovat a šířit lži a manipulace všude, kde to jde, protože nic jiného neumí. Na různé internetové servery opakovaně spamuje a posílá falešné zprávy inzerentům. Trestní oznámení podána i na další osoby, které s ní vytrvale intrikují. Pokuty ve správním řízení již byly uděleny. Tato závadná psychopatka pronásleduje lidi a vyčíhá si na ně klidně u jejich domu,kde bydlí,aby s nimi intrikovala,nebo někoho jiného koho znají, pomluvila, očernila. Dělá to z nudy, protože nenávidí lidi, nemá co dělat, a má nebezpečnou intrikánskou povahu, manipuluje s lidmi, vypovídá křivě na policii, a popírá svou trestnou činnost. Vytrvale obtěžuje,přesto s ní nemá zájem člověk komunikovat, a nepřestává vyzvánět, házet nechutné vzkazy do schránek (pod nějakou záminkou se vnutí do vchodu,kde obtěžuje, a zvoní u bytu člověka, který s ní viditelně nemá zájem žádným způsobem komunikovat) Šmíruje i neznámé lidi v OC např,. na Karolíně v Ostravě, v Shopping parku apod.

Protože tato osoba dělá naschvály a neustále a nepřetržitě provozuje intriky všeho druhu, žádám magistrát města Ostravy, potažmo ministerstvo vnitra, a další orgány státní správy, aby tohoto parazita vyhostily.

Za podpisy pod peticí všem děkuji, bude předáno odpovědným orgánům.

Xaver Veselý, přítel poškozené osoby touto cizinkou, Moravskoslezský kraj    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Xaver Veselý, přítel poškozené osoby touto cizinkou, Moravskoslezský kraj, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.