,,Za bezpečnější život v Havířově"

My, níže podepsaní, slušní občané, žádáme primátora a vedení města Havířova o rázné řešení problému s nepřizpůsobivými občany, především v problémových lokalitách : Merkur, Šumbark, Suchá atd. Situace se stává dlouhodobě neúnosnou a my se bojíme vyjít na ulici i za bílého dne, máme strach pouštět naše děti ven, jelikož už skoro není dne, aby nebyly napadeny. Nemluvě o rušení nočního klidu a denně rostoucích škodách na majetku, ať už městském, či soukromém.

Přehlížení těchto problémů je především pro mladé rodiny, které se snaží žít spořádaně, pracovat a vychovávat své děti, velmi demotivující.

Podepsáním povoluji , aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.

Tuto petici nabídneme 3000 lidí. Tuto petici budeme inzerovat lidem, kteří si na našich webových stránkách prohlížejí jiné petice, ale tuto petici si ještě nezobrazili.