Petice generála Pavla za důkladnou revizi krizového systému ČR určená všem politikům

„My, níže podepsaní, vyzýváme Vládu České republiky, Poslaneckou sněmovnu a Senát Parlamentu České republiky a všechny odpovědné představitele státu a místní samosprávy k důkladné revizi systému krizového řízení ČR. Žádáme vás, abyste k revizi využili 10 oblastí Systému protikrizové ochrany, které najdete na www.spolusilnejsi.cz/desateroprotikrizi. Poslední krize nás stála příliš mnoho a chaos, který panoval, se již nesmí opakovat. Nedopusťte, aby toto důležité téma spadlo po volbách ze stolu.

Generál Pavel dodává:

„Během posledního roku jsem se scházel s experty, politiky, odborníky na krizové řízení, zpětnou vazbu jsem získal i od 6000 lidí z řad široké veřejnosti. Dal jsem dohromady 10 klíčových oblastí, na které se politici musí zaměřit, abychom byli na příští krize lépe připraveni – návrh Systému protikrizové ochrany.

Chci vás nyní požádat o podporu. Prosím, podepište tuto petici a vyzvěte se mnou politiky, aby se zlepšení systému krizového řízení státu začali důkladně věnovat a toto téma nevyšumí.“

Nezapomeňte prosím svůj podpis potvrdit kliknutím na odkaz ve zprávě, kterou systém pošle na vámi zadaný email (bez toho se váš podpis nezapočítá). Zprávu můžete mít i ve spamu. Pokud ne, zařaďte si ve vašem e-mailovém programu (např. Seznam nebo Google) doménu petice.com mezi bezpečné a pak podepište petici ještě jednou. Jestliže vám ani poté příštích 12 hodin nic nepřijde, pošlete nám vaše jméno na adresu generalpavel@spolusilnejsi.cz (jako předmět uveďte PODPIS). Potvrdíme vás v databázi ručně.

Děkujeme!
generál Pavel
iniciativa Spolu silnější

generál Pavel    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji generál Pavel svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.