Pro lepší parkování v Třinci

V souvislosti s mnoha  bezpředmětnými pokutami za špatné parkování, způsobené nedostatečným množstvím parkovacích stání ve městě Třinec, které neomezuje průjezd záchranných složek integrovaného záchranného systému a nebrání jakýmkoliv způsobem bezproblémovému průjezdu ostatních vozidel, žádáme o podporu občanů města Třince, aby podpořili tuto petici, která vzniká za účelem iniciace jednání vedení Magistrátu Města Třinec, aby tuto problematiku začalo řešit a ne jen o ní mluvilo.

Touto peticí vyzýváme Magistrát Statutárního města Třinec:

- aby se Magistrát statutárního města Třinec probudil a opravdu začal řešit neutěšenou situaci s parkováním ve městě

- aby Magistrát svolal oficiální setkání s obyvateli Města Třinec a vyslechl si připomínky a možné návrhy řešení v souvislosti s problematikou parkování

- aby Magistrát představil veřejnosti reálný plán na řešení problémů s parkováním ve městě

- aby pozastavil aktivní činnost vymáhaní pokut za porušování městské vyhlášky ohledně parkování Městskou policií, v návaznosti na udání našich spoluobčanů (občané, kteří žijí nudným životem a mají potřebu škodit, nebo jsou zvyklí z dob komunismu na udávání StB apod.), za předpokladu, že zaparkované vozidlo nebrání průjezdu složek IZS a dalších obslužných vozidel. A to do doby, než město realizuje řešení, které vyřeší problém s parkováním.

Pokud s výše uvedeným souhlasíte, podpořte nás, jinak s aktuální situací nebude nikdo nic dělat.

Za lepší parkování v Třinci    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Za lepší parkování v Třinci, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.