Petice za zrušení Azylu Naděje Pchery u Kladna

Prosíme všechny, kteří maji zkušenost s (ne)fungováním Azylu Naděje Pchery u Kladna, manželů Harigelových o podpis za jeho zrušení. Tuto petici předáme na přístušná místa, která nyní řeší problematiku tohoto zařízení. Jedná se o útulek vedený občanským sdružením prezentující se jako Azyl / Hospic pro týrané, problémové a nemocné psy, možná také znáte z minulosti z Líbeznice, kde Harigelovi přebývali. Bohužel provozovatelům chybí soudnost, zkušenosti a v neposlední řadě peníze na provoz, krmivo a zajištění kvalitní veterinární péče. Psy odmítají vydávat osvojitelům, část psů si ponechávají pro sebe, na místě množí ať už cíleně za úplatu konkrétní plemena bez PP či náhodně / omylem útulkové křížence. Momentálně řádí v Azylu infekční choroba, na kterou již zemřelo několik psů a ani to nebylo impulsem pro řešení situace ze strany majitelů.

Mnozí z nás ( soukromých osob nebo sdružení ) mají psy z Azylu doma nebo jim již našli nové domovy, proto není potřeba rozepisovat se zde dlouze o tom, v jakém stavu zvířata jsou nebo byla při příjmu - extrémní bázlivost, silné zablešení a začervení, vyhublost, kožní problémy, u množství psů slepota, průjmy, pouze očkování na vzteklinu, nádory, neléčené zdravotní problémy, atd.... a hlavně absolutní neochota provozovatelů Azylu cokoli a s kýmkoli řešit, přijmout jakoukoli funknční a systematickou pomoc, kromě tahání peněz z hodných lidí.

Všichni, kdo znají tuto problematiku a už delší dobu volají po pomoci, prosím podepište petici.

Vy, co budete názoru, že se jedná jen o pomluvy a práce Harigelových si vážíte a stojíte při nich, veřte, že je dostatečné až extrémní množství důkazů ( foto / videodokumentace, veterinární zprávy, atd. ) a svědeckých výpovědí, které budou stačit na ukončení utrpení zvířat v tomto zařízení a klidný spánek těch, kteří vynakládají všechem svůj volný čas a finance, aby alespoň části zvířat pomohli. Navíc Azyl stojí neoprávněně na pozemku obce, na kterém je výslovně zakázáno postavit cokoli včetně maringotky a Stavební úřad již definitivně rozhodl o odstranění této " černé " stavby.

Veškeré další ucelené informace / důkazy ( fotodokumentaci, veterinární zprávy o stavu přijatých zvířat, kontaktní údaje týkající se možné výpovědi ) prosím zasílejte na email stana@laskakezviratum.cz

Předem všem děkuji za spolupráci a pomoc,

Stanislava Horáková, Láska ke zvířatům o.s.

Stanislava Horáková    Kontaktujte autora petice