petice za navrácení prodlouženého rodičovského příspevku

Žádáme vládu a pana ministra o navrácení rodičovského příspěvku pro rodiče postižených děti .Jedná se o prodlouženou mateřskou pro deti kteří potřebují peči svých rodiču a jejich zdravotní stav jim nedovoluje žít plnohodnotný život a musí být závislí na pomoci jiných.Proto bych se chtěla zeptat vlády a i pana ministra jestli  by oni vyžili z almužen ,které dávají postiženým detem a jejich rodinám v novém systému .Bych vás chtěla vidět jak vyžijete z takovou almužnou  při zdravotním  stavu  nekterých dětí které potřebují neustálou péči jednoho z rodiču  .Nehledě na to že uplně diskriminujete postižené děti ze srdečními vadami. Tyto děti  mají omezení co se týká zdravotního stavu kvuli infektum a kvuli tomu že srdíčko jim nestíhá dělat ruzne veci co si muže dovolit zdravé ditě  navíc je často nemocné nemuže chodit do školky nekdy a podle vás je to nrmálně zdravé ditě Podle zákona temto detem vubec nic není.Ale dovedete si vy vubec představit  jak takové ditě žije .Proto po vás požadujeme aby jste vrátili těmto rodinám apon to co jste jim vzali nejsme příživníci ale rodiny prostě bez techto penez nemaj v dnešní dobe nárok vyžit .A deti z kardiologickým  postižením jak mají žít i když vypadají zdravě tak péči potřebují taky .Vy si vubec neumíte představit co to je pro ty rodiny  a vy jim ještě hážete klacky pod nohy ale vy si odměny dáváte statisícové .Žádáme o upravu zákonu aby i tyto rodiny a tyto deti mohly žit aspon trošku slušnej život a ne takové almužny.

Nada březíková    Kontaktujte autora petice