Petice proti plošnému promořování obyvatel ČR koronavirem

KORONAVIR1.jpg

Vážený pane Prymulo,

my níže podepsaní občané ČR, důrazně protestujeme proti tomu, abychom byli plošně vystaveni Vašemu experimentu, promořování populace koronavirem!

V současné době, kdy díky obětavé práci našich zdravotníků, laborantů, hasičů a ostatních bezpečnostních složek. Díky statisícům domácích švadlenek, které zásobují zemi rouškami a lidé tyto roušky ukázněně používají a trpělivě dodržují všechna omezení. Navíc kdy v důsledku všech těchto opatření máme u nás konečně v něčem lepší výsledky, než okolní státy, které se rozhodly od začátku pandemie promořovat své obyvatele, a kdy čelní představitelé těchto zemí počítají mrtvé po tisících a zpřísňují hygienická opatření.

Tak v této chvíli Vy chcete vše poslat do háje, chcete začít promořovat populaci a zjevně usilujete o to, aby se i v naší zemi začali počítat mrtví po tisících.

Tento Váš zběsilý nápad ovšem my důrazně odmítáme!

My odmítáme být Vašimi pokusnými králíky

a riskovat životy tisíců seniorů a jiných ohrožených skupin obyvatelstva jen proto, že právě Vy máte tu moc rozhodovat o naší budoucnosti!

Doufáme, že si uvědomujete, jakou obrovskou zodpovědností chcete zatížit vlastní svědomí, pokud se Vám tento experiment vymkne z rukou a lidé začnou umírat po tisících.

P.S.  Pro ty "odvážné", kdo pochybují o smysluplnosti této petice a zároveň o mé kompetentnosti rozvolňování hygienických opatření posuzovat, přikládám odkaz na

Otevřený dopis prezidenta ČLK předsedovi Ústředního krizového štábu

A zde ještě, se svolením autora, zveřejňuji další odbornou argumentaci:

Světlana Glaserová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Světlana Glaserová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.